Mumsar på kärlek.

Idag har jag och Jimmy tagit vuxenpoäng galore. Vi åkte nämligen till Willys vid Wieselgrensplatsen och storhandlade som bara den. 4,5 kilo köttfärs, 2 kilo kyckling, 1 kilo lövbiff och lite fläskfilé och pasta och ris och andra saker. På vårat Coop här bredvid har de nämligen inga storpack. Störigt, tycker vi. Men nu har vi frysen full och behöver inte storhandla på flera månader. Förhoppningsvis.

Jag var lite rädd på Willys, det var en himla konstigt upplagd affär. Det går inte riktigt att förklara. Mer än att direkt man kom in så var det en lång korridor med godis, de hade olika chipshyllor utställda lite här och där, ingenting var direkt sorterat, bredvid mjölkdisken låg lösgodishyllorna och ja. Jag vet inte. Det kändes bara fel. Lite som när jag var liten och ljög ihop en historia för en av mina kompisar att ett av husen i Sågmyra var byggt felvänt och att de hade köket i badrummet och tv-rummet i tvättstugan. Nej, jag vet inte heller varför jag ljög ihop en sån totalt meningslös historia. Men sån var jag som barn. Full av skit.

Nu är det dags för måndagsmys. Det är fint att man kan ha mys varje dag. Varje dag är en unnardag!


Jag har bakat Kärleksmums idag. Ja. Idag får det faktiskt heta så. Jag orkar inte bestämma mig för vad jag ska kalla det. På jobbet heter det kärleksmums, så det har liksom fastnat lite nu. Det är fina grejer hursomhelst. En gammal goding som håller i alla lägen. Så det ska jag måndagsmysa med. Undrar om jag ska vara vuxen och bara ta en? Haha. Ha. Ha. Hahahaha!

Kevin Coyne - Nasty

Kommentarer
Postat av: Malin

ÅH jag var jättejättteeeeeenära att baka kärleksmums idag, men det fick bli en annan kaka istället eftersom jag inte hade nåt kaffe ;P Kanske försöker mig på't i morgon istället. Är ju SÅÅÅ gott och har inte ätit det på evigheters evighet.



Såsen ska testas! Måste bara köpa hem ananas först. Får nog göra både varm och kall så får vi se vad jag gillar bäst :)

2010-01-11 @ 19:59:22
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Vad gott med kärleksmums! Vill också ha!



Det är sant att det är psykiskt omtumlande med en ny affär. När Ica Maxi i Kalmar byggdes om var jag hatisk jättelänge och trashade nya Maxi verbalt så fort jag fick chansen. Nu har vi flyttat till Färjestaden på Öland där ICA:t inte ens har parmaskinka. Numera höjer jag Maxi i Kalmar till skyarna.

2010-01-11 @ 20:24:15
URL: http://www.baraenkakatill.se
Postat av: Ät med Nova

GILLAR INTE SEMLOR? Nä det kan jag tänka mig. Du gillar ju inte sourcream & onion heller (det skrämmer mig lite att jag kommer ihåg det, säger väl en del om mina känslor för chips...)



Självklart ska varje dag vara en unnardag, det var mig ett klokt citat. Jag har dessutom unnat mig ett kickass träningspass efter jobbet så man måste ju fylla på depåerna... :)

2010-01-11 @ 20:54:01
URL: http://blogg.passagen.se/novanen
Postat av: Hanna

mamma kallar de åsså för kärleksmums :)

2010-01-11 @ 21:17:44
Postat av: mor

När jag var liten hette den MORS GODASTE KAKA

Din morbror kallar den KURIMUSSA KAKAN

2010-01-12 @ 20:18:59
Postat av: emma

Yaay! jag är inte ensam om att tycka att willys på wiesel är otroligt rörig! Aldrig fattat det där med att ha godis utspritt på 3 olika ställen, först när man kommer in sedan vid mjölkdisken och finally vid kassan. Och chips torn lite överallt.

Har bott i området i snart 2 år, och känner mig alltid lika förvirrad när jag handlar på willys :)

2010-01-23 @ 02:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0