Nej, se det SNÖAR!

Sluta snöa. Jag behöver frisk luft. Min mage är hittills väldigt medgörlig idag och frisk luft ska ju vara bra mot allt. Så, sluta snöa. Eller åtminstone blåsa, lite snö skadar ju inte. Nu ska jag sluta babbla om snö och sånt och ta itu med de där awarderna jag fått. Det är faktiskt samma. Jag fick den första från Jessica och den andra från Malin, sen insåg jag att alla som jag ville skicka den vidare till redan fått den. Så jag tänker bara ta åt mig äran och inte skicka vidare. Helt galet osvenskt. Men man kan ju inte låta folk få massa awards flera gånger i veckan, de kan ju få hybris. Kolla bara hur det blev för mig.


Nåja. Jag kan ju säga som såhär, känner du dig manad att skicka awarden vidare så går det till såhär:
1. Kopiera awarden på din blogg.
2. Länka till personen som gett dig awarden.
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv.
4. Välj sju andra bloggare som du vill ge awarden till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award.


Här kommer 7 saker som ni förhoppningsvis inte visste om mig:

1. Redan som 16-17 åring skrev jag i min dåvarande blogg (på Lunarstorm ni vet) om hur ointressant det är med dagens outfits och hur jag skulle börja matblogga istället. Då jag började med matbloggandet var det bara för att driva med alla modebloggare och mitt första matinlägg bestod helt enkelt av en bild på fläskkarré, klyftpotatis och bearnaisessås och under stod det: "Dagens potatis: Klyft. Fläsk: Karré. Sås: Bearnaises."

2. Jag är väldigt dålig på att se på film. Jag ser helt enkelt samma filmer om och om igen och har några stycken favoritfilmer som jag sett ungefär 100 gånger. Jag gillar att veta vad jag får helt enkelt, och förstår inte alls mig på folk som kan sitta och se på skitfilmer bara för att ha sett dem. Dessutom tycker jag bara om konstiga filmer som inte handlar om någonting.

3. Som liten var jag väldigt knepig. Förutom att jag lurade i folk att hus var byggda bak-och-fram så påstod jag också att jag hette Anna-Greta Leijon, jag hävdade att jag gick på ett hemlig dagis i USA och jag lurade i alla mina kompisar att MacGyver bodde på våran vind. När jag var arg på min äldsta storebror grävde jag ner vitlökskapslar i hans blomkrukor, som efter några dagar i den fuktiga jorden lukrades upp och gav ifrån sig en hemsk lukt. Han förstod aldrig vad det berodde på och jag hade iiiingen aaaniing.

4. Redan när jag var i 5-årsåldern bestämde jag mig för att jag skulle bo i Göteborg när jag blev stor. Sen dröjde det kanske lite längre än beräknat innan jag hamnade här, men nu så!

5. Jag kan inte koncentrera mig om det är helt knäpptyst. Jag måste ha något ljud omkring mig. Musik på, teven i bakgrunden eller några som sitter och pratar. Är det knäpptyst tappar jag koncentrationen på en halv sekund.

6. Jag mobilvägrade fram tills jag var över 18. När mina föräldrar ändå gav mig en mobil så hade jag den aldrig med mig någonstans, den låg hemma och hade aldrig några pengar på kortet. Själv tyckte jag att det gick väldigt bra ändå. Det tyckte inte de som försökte få tag i mig på mobilen konstigt nog...

7. Jag är inte så kräsen med mat men något som absolut inte går ner är skaldjur och pannkakor, våfflor, plättar etc. Det sistnämnda är nog för att jag inte är så förtjust i sylt och grädde. Det är inte mat. Det är möjligtvis efterrätt, och inte ens som efterrätt är det gott.

På tal om mat så åt vi hemmagjord pizza igår. Det var spännande. Speciellt när det helt plötsligt började brinna i ugnen. Jag fick total kortslutning och kom inte alls ihåg vad man gör med saker som brinner och ropade på Jimmy. "Vad ska jag göra åt det?" Sa Jimmy och där stod jag med en brinnande plåt i handen. Sen upplyste Jimmy mig om att man kan blåsa ut saker som brinner. Så det gjorde jag. Det är så spännande att bo i den här lägenheten, man vet liksom aldrig vad som ska gå sönder nästa gång.

Polarbear - Heavy Paws On The Purple Floor

Kommentarer
Postat av: livsstilar.se

hej, ny blogg-tävling att vinna 6000kr hos nelly.com. besök gärna min blogg och delta <3<3<3<3

2010-02-09 @ 19:05:32
URL: http://livsstilar.se
Postat av: Ann

Jag gillar också hur du berättade om att du pekade fuck you åt Jesus på korset under kyrkans barntimmar, gjorde du det på riktigt? Du verkar ha varit en härlig unge.

2010-02-10 @ 11:03:02
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Skylark

Jag gillar också konstiga filmer som inte handlar om ngnting! Vad har du för favoriter?



Bra blogg btw =)

2010-02-19 @ 16:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0