High Carb, High Fat.

Idag är jag arbetslös. Då får man göra massor av roliga saker, som till exempel... Sova ända till halv elva. Det var skönt. Sen var det slut på roliga saker visserligen. Men ändå. Sovmorgon, är inte så dumt. Speciellt när jag knappt kunde sova på hela natten eftersom jag inte visste om jag skulle få sovmorgon eller ej.

Igår var jag inte arbetslös. Dessutom fick jag för mig att vara extra experentiell i köket. Min kompis Gordon, eller Gordie som vi som känner honom säger, brukar göra zucchini-pasta på sin restuarang The F-Word så igår gjorde jag samma sak. Det var faktiskt gott, det tråkiga var bara att det blev väldigt lite zucchinipasta. Jag vet inte, det kanske är så med sån där LCHF-mat? Därför skriver jag ut det dubbla receptet här, för att bara göra för 2 personer gör då inte 2 personer mätta.


Zucchinipasta

För 2 pers

2 zucchinis
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt

Kärna ur och finhacka chilifrukten.
Hyvla tunna skivor av zucchinin med hjälp av en osthyvel.
Ta med skalet och sluta när du kommer till kärnhuset.
Stek zucchinistrimlorna tillsammans med chilifrukten i olja.
Pressa ner vitlöksklyftorna. Rör om hela tiden så det inte bränns.
Servera till vad du vill.

Vi åt fetaostfyllda köttfärsbiffar till. Och en gigantisk sallad eftersom det blev så lite zucchinipasta. Men det var gott det lilla vi fick, och väldigt väldigt starkt. Men nu räcker det med bokstavsmat för oss, vi återgår till våran High Carb High Fat-metod. Man ska plocka lite grann från alla dieter som finns, då får man bäst resultat. Nu ska jag snart gå till arbetsförmedlingen på möte, det är sånt man gör när man är arbetslös. Men först lite frunch.

Buddy Holly - True Love Ways

Kommentarer
Postat av: Helena S - Bara en kaka till

Häftigt med zucchinipasta!

Hoppas det gick bra på Arbetsförmedlingen. Hoppas att de hade fika.

2010-02-03 @ 12:48:24
URL: http://www.baraenkakatill.se
Postat av: carolina

tror också stenhårt på high carb, high protein, high fat, haha ;) och high candy emellanåt. maten ser väääldans smarr ut!

ja, min lillasyster blev attackerad av en and en sommar är hon var bebi, haha, dom är så fräcka. nästa gång går jag dit och kastar grus, inte bröd ;)

2010-02-03 @ 17:52:30
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0