Våra instinkter ljuger ofta.

Med risk för att låta väldigt gammal så måste jag ju ändå få förfaras över att tiden går så fort att det redan är tredje advent. Hur gick det till? Jag som skulle köpa alla julklappar i tid och sånt ni vet. Jag vet inte riktigt vart den här helgen tog vägen heller. Den liksom bara sprang förbi, så även om vi hade internet i Sågmyra så använde jag det knappt.

 

I fredags åt jag laxgratäng med min pappa medans min mamma var på julbord. Sen tittade jag på Idolfinalen och kom på att jag inte alls brydde mig om vem som vann utan bara tyckte att Jay och Minnah kunde hångla loss lite på scenen istället. Sen insåg jag att Erik Grönwall och Elin Blom måste vara samma person, de ser ju precis likadana ut. Samma frisyr, samma kläder och samma utseende. Det var ju roligt för Erik att få göra sitt första framträdande sen han vann Idol också, kul att han äntligen fick ett gig!

 

I lördags åt jag plankstekslunch med föräldrarna och äldsta brorsan med familj. Pippen gjorde ett körkort till mig, han tyckte att jag behövde ett. Det var väldigt viktigt att jag skrev med mitt skonummer på körkortet. Sen kom Jocke förbi för den traditionella fikan på Lager157. Jag tvingade med honom till den nya Bubbleroom-outleten också, det var nog Jocke mest glad över för där var Magdalena Graaf. Och inte så mycket mer.

 

På kvällen åkte jag hem till Kalix och dit kom också Ceebs och Clara, så satt vi där och drack vin och sms'ade varandra. Det är ju löjligt att prata på riktigt, väldigt 2005. Så vi sms'ade istället. Jag var mest i chock över att de aldrig sett Potter Puppet Pals, och jag som trodde jag var den som satt minst framför youtube i hela världen! Sen åkte Ceebs och Clara hem och jag och Kalix gick ut. Jag var intelligent nog att berätta för vakten att hans AIK-mössa var ful. Vakten tyckte att jag kanske var för full och borde gå ett varv. Jag ändrade raskt min åsikt om hans mössa och då tyckte vakten att jag var nykter igen. Konstigt det där.

 

Tyvärr slutade ju kvällen förjävligt. Inte för mig, men för andra. Och jag blir så arg och ledsen när jag tänker på att man inte ska kunna gå ensam hem på natten. Vad är det för fel på folk? Ska man behöva gå i flock eller åka taxi vart man än ska? Så ska det väl ändå inte vara. Sorgligt. Och synd för det var en sån himla rolig, fin och bra kväll innan!

 

Idag har jag mest åkt bil hela dagen. Och lite tåg. Så var man hemma i Göteborg igen och borde väl kanske packa upp och fixa saker och sånt där. Men det är ju roligare att sitta vid datorn eller titta på teve. Jag har dessutom imponerat på Jimmy genom att förstå att det var en propp som gått när saker och ting inte fungerade här hemma när vi kom hem idag. Det är så konstigt med mig, jag kan så mycket...

 

Jimi Hendrix Experience - Fire


Kommentarer
Postat av: Anonym

Undrade också vad som hände med helgen... Är dock sjukt stolt över att vi fixade ALLA julklappar på EN TIMME igår. Hur bra var inte det? Knepet var - bestäm innan vad som ska köpas.



Roligt att du fått körkort. Grattis!

2010-12-13 @ 10:34:59
Postat av: hogie

Vad hände med att namnet försvann? Det var hogan som skrev iaf.

2010-12-13 @ 10:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0