Ett skepp på havet.

På fredagar får man äta latmat. Så kycklingklubbor, potatissallad, vitlöksbröd och sallad är alldeles perfekt. Jag till och med köpte potatissalladen, så lat var jag. Kycklingklubborna marinerade jag dock och slängde in i ugnen alldeles på egen hand. Grönsakerna till salladen skar jag alldeles själv också. Så jag skulle vilja säga; 80% lat, 20% aktiv. Såsom det ska vara på en fredag.


Efter maten har vi kikat på Svart Katt Vit Katt (Crna Macka, Beli Macor som den så fint heter i original, men vem i hela friden kan uttala det?). Det var Jimmy som valde och han tyckte filmen var helt hysteriskt rolig. Själv tyckte jag mest att filmen var helt hysterisk. Den var nog lite för hetsig för min smak. Inte dålig, men hetsig. Jag tycker ju mest om filmer där det inte händer så mycket. Fast mest var det nog faktiskt så att alla i hela filmen hade lustig hatt och mustasch så jag kunde inte skilja den ena från den andra, vilket gör det lite svårt att hänga med i handlingen. 3/5 ger jag den i betyg i alla fall.


Kaninen har också varit med och fredagsmyst. Han tjatar mest om ostringar hela tiden, så vi får ju lov att köpa ostringar. För kaninens skull alltså. Jag vill ju inte ha ostringar. Inte alls. Nej. Just nu vill jag faktiskt inte det alls. Men det är bara för att jag vaknade med en jävla förkylning i morse så jag känner mig helt tung i hela huvudet och snyter mig hela tiden. Yaaay! Jag har ju liksom inte varit förkyld på... en hel månad! En härlig löneförmån när man jobbar på förskola minsann. Nu ska jag återgå till soffan och snyta mig lite till. Kexchoklad har jag också!

The Groundhogs - Split (Part 1)



Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Damen i hemmet kände oxå en hemsk halspina i morse när hon vaknade, och precis som du skriver så är det en bonus från jobbet... så uppskattat eftersom det knappt märks alls på lönen om man behöver ligga hemma i sängen...



Såg Bounty Hunter här om kvällen och den var bra som förströelse om man inte har något annat att göra. Ganska många skratt, skönt med filmer där man inte behöver vara "aktiv" ibland.



Krya på dej!

2010-08-27 @ 23:22:11
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Isch, krya på dig! Snällt av dig att låta kaninen få sin vilja igenom. Och du, choklad är världens bästa medicin, lovar! ;)

2010-08-28 @ 09:35:51
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi som oxå jobbar på dagis, fast med fyrbenta, säger samma sak, så fort semestern är slut så har alla hussar och mattar fräckheten att smitta oss med baciller ;-)...näe,tacka vet jag semester, typ alltid!

Vad snälla ni är som köper ostringar till kaninen, ni är riktigt, riktigt snälla mot den ;-),haha!!

Kram

2010-08-28 @ 15:26:02
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Shiko

Hej!

Hjälp mig att bli Nelly.com's nästa skodesigner.

Rösta på min skodesign.



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGallery



Ps. Kommentera min blogg när du röstat. Alla som röstar får länkningar när tävlingen avslutas

Om du har redan röstat så ber jag om ursäkt, och man kan rösta igen

2010-08-28 @ 17:30:04
URL: http://shikos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0