Du kommer inte att göra mig besviken igen.

Det där med vin alltså. Det är nog kanske inte riktigt världens bästa uppfinning. Var vinet i den fantastiskt söta flaskan gott? Ja. Det var gott. Tillräckligt gott för att jag igår skulle hänga med huvudet i toalettstolen minst en gång i timmen från åtta på morgonen till halv nio på kvällen. Tillräckligt gott för att jag fortfarande idag ska må illa. Och för en tjej som faktiskt inte alls är särskilt förtjust i vin kanske det ändå kan räknas som ett bra betyg. Jag drack ju upp hela flaskan. I'm too old for this stuff.

Vi åt lite olika sorters plockmat hos Evelina. Det skulle ha blivit tapas, men eftersom Hanna inte fick ha med sin dammsugare (ja, alltså den sorten som man äter) så blev det ju inte riktiga tapas. Utan plockmat. Fulkameran hade jag med mig också, som synes. Potatissallad, grillad kyckling, vitlöksbröd, brieost, salami, kex, chips, dip, fetaost och lite grönsaker. Det kan ju ha varit kycklingen det var fel på också, det är nog därför jag mår så dåligt fortfarande än idag. Hrm. Hrm. Men gott var det. Både vinet och maten. Och sällskapet. Fina grejer.

Gårdagen behöver jag väl inte nämna någonting mer om. Nu sitter jag här med en kopp te och tänker att det vore skönt att sluta må illa nu. Jag har lärt mig en läxa. Jag lovar!

The Soundcarriers - Uncertainty

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Inte alls kul att rata i den "stora telefonluren" så där dagen efter kvällen före... Men det har säkert varit något du åt, det brukar oftast vara så. Köpte massa olika sorters Te i T. mot både det ena och det andra, bl.a mot hängöver, ska bli intressant att se om det funkar. Fast vi hoppas det inte ska behöva testas egentligen...

2010-08-16 @ 19:38:22
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0