Mätt i magen.


Nu är jag mätt i magen på köttfärsbiffar, fetaostkräm och zucchinipasta. Riktigt fint det. Så nu ska jag gå till Evelina och efter en promenad ska vi se på Desperate Housewives och sånt. Jag har lovat Evelina att göra mitt bästa för att inte komma gråtandes med dåliga nyheter. Jag grät visserligen redan när jag lovade Evelina detta. Men det berodde nog mest på att jag stod och rev lök samtidigt. Riva lök är överskattat. Det var första och sista gången jag rev lök i mitt liv. Bara så att ni vet. Nu ska jag ge mig av.

The Triffids - Open For You


Kommentarer
Postat av: Ann

Ville bara bidra med lite pepp här, och säga att du och din blogg är mina idoler! Och så vill jag tipsa om den här maten, som jag gjorde igår: http://blogg.aftonbladet.se/malincollin/2010/04/ett-riktigt-gott-middagstips



Sjukt gott var det!

2010-04-27 @ 20:27:10
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Malin.T

Riktigt fint blev det och fetaostkräm,mmmm! Jag har flera gånger nu sista tiden gjort grekiska färsspett och då skulle den krämen sitta som en smäck till :-)!

2010-04-28 @ 09:05:33
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: hogie

Men vaddå riva lök? När river man lök och varför? Använd skidglasögon när ni hackar och skär lök! Och river. Tydligen. Ett hett tips. Skidglasögonen står emot allt!

2010-04-28 @ 11:26:41
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Det suger att riva lök. I min mormors köttbullar ska man ha riven lök. Jag river av mig halva knogarna varje gång.

2010-04-29 @ 22:07:25
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0