Oh, deer.

Äntligen! Nu är jag här! SOM ni har saknat mig. Not. Men ändå. I'm not here to make friends, i'm here to blog! Eller någonting liknande. En veckas frånvaro och jag har inte åstadkommit någonting vettigt alls. Jag försöker skriva en 8-sidors hemtenta, men det går liksom inte alls för jag har ingenting att diskutera när det gäller att diskutera lyrik. Jag tycker ju ingenting. Det är så jobbigt att bara känna mer och mer för varje dag hur jag vill, vill, vill baka kakor och inte läsa lyrik. Jag vill göra någonting som jag verkligen... VILL. Nåja.

Förra lördagen var jag på kalas. Det var Jolin och Evelina som hade gemensam 25-årsfest och bjudit in 40 speciellt utvalda från hela Sverige. Så där fanns minsann folk från både Blekinge och Vilhelmina. (Ligger Vilhelmina väldigt högt upp, det gör det väl?) Det bjöds på vegetarisk buffé, dans, lekar och mycket annat. Min matlagning var dock inte så populär då Ann slängde en av pajerna jag bakat i golvet på en gång. Jag tycker ju personligen att Ann bara kunde ha berättat för mig att hon tycker att jag lagar äcklig mat, istället för att bete sig på det där viset...

På tal om att bete sig så borde jag ha alkolås på min mun. Jag kan ju inte hålla tyst. Så himla dåååliiig. När någon kom fram till mig på dansgolvet och frågade huruvida Karl hade smink eller ej, så måste jag såklart gå direkt till Karl sen och säga: "Det är några som tror att du har smink på dig!" Och sen tjata om hans smink resten av kvällen typ. Snäll som jag är måste jag såklart också säga till Erik att han har lagt på sig lite (ehm, var då?) flera gånger om. Värst var jag nog ändå mot Martin som jag bestämde att är en ensam och tragisk människa som driver bloggen ensammamäniforshaga.blogg.se. Det här var nog ändå bland det snällaste jag sa. Turligt nog så är ju Martin rätt bra på att käfta tillbaka, så jag tror inte att han tog så illa vid sig. Och om han nu tog illa vid sig så kan han nog ge igen ganska lätt. Alkolås. Ordningsam? Haha.

Men annars så. Ett mycket lyckat kalas. Halv sju på morgonen ramlade jag in här hemma. Jimmy var duktig och åkte hem "redan" halv fyra. Det var inte ens jobbigt att träffa Johanna (förr när vi var kompisar kallade jag henne Muffin). Jag bara insåg hur liten, tragisk och osäker hon är som kommer fram och låtsas som om ingenting och fortfarande inte efter 2 års tid kan tycka att; "joo, det är nog lite fel att ligga med sin kompis ex bara några veckor efter de gjort slut och hon fått reda på att han varit otrogen mot henne med hennes bästa kompis och de båda ljugit för henne om det i 8 månaders tid och sedan säga att det är rätt åt henne". Att det fortfarande inte kan finnas ett förlåt i henne. Då är det ju faktiskt henne det är synd om, som inte ens förstår att det hon gjorde mot mig var fel. Jag hade haft världens ångest innan och knappt kunnat sova på en vecka innan kalaset för jag trodde det skulle bli så jobbigt att träffa henne. Men efter hennes falska hej-hur-är-det-med-dig-show så tänkte jag faktiskt inte ens på att hon var där. Var hon där, hon kanske gick hem sen?

På tal om kalas så fyller Jimmy år idag. Var han är vet jag däremot inte. Ute och ölar med sin klass och jag fick i uppgift att städa eftersom Jimmys pappa med tillhörande fru kommer på besök ikväll. Jag städar ungefär lika mycket som Jimmy städade inför mitt tårtkalas i vintras. Inte alls alltså. SÅ JÄVLA SKÖNT! Jag bara: "Nej. Jag skiter i't." Det är nog min nya attityd. Jag skiter i't. Kan Jimmy skita i allt för att han ska öla med sin klass hela tiden så kan jag fan skita i allt för att jag ska... Se på Greek eller nåt annat intresse som jag har.

Nu tänker jag avsluta med en liten middag vi åt i veckan som belöning för att ni orkat läsa såhär långt. Det har ni inte va? Nåja. En middag vi åt tidigare i veckan:



Renskavspanna med kokt potatis

1 pkt renskav (240 gr)
1 röd paprika
1 knippe gräslök
1 förpackning Arla skogssvampspanna

Bryn renskaven enligt förpackningen.
Strimla paprikan och hacka gräslöken.
Blanda ner det i stekpannan.
Häll över skogssvampspannan. Smaken i locket, glöm ej!
Servera med kokt potatis, morotsstavar och lite annat grönt.

Yes. Det är mycket latematsdagar nuförtiden. Men nu ska jag nog inte jobba så mycket i fortsättningen så då blir det förhoppningsvis ändring på det. Men fasiken vad jag saknar Willys måste jag säga. Coop är nog inte riktigt min affär. Massa konstigheter men inga vanligheter. Jaja. Man vänjer sig väl så småningom. Nu ska jag lägga mig och sova lite, det är ansträngande att vara på IKEA. Jo. Jag och Evelina tog en sväng förbi där idag. Jag hann med att krossa en glasburk och Evelina hann nästan med att stjäla en gul påse. Så kan det gå!

Kommentarer
Postat av: NorbergsBlogg

Ser inte dumt ut.

2009-09-25 @ 17:00:53
URL: http://norbergsblogg.blogspot.com/
Postat av: Carro

Vi får hoppas att personerna var så fulla att de ej minns ;) hihi Tur att det var ett bra kalas iallafall =) Shit vad längesedan jag åt Renskav. Var nog sist på hospitalet och där smakade grytan inte alls bra =P Kanske värt att ge det en chans hemma .. Ha en bra helg !

2009-09-26 @ 18:10:09
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Ann

Jag vill faktiskt ha receptet på din tacopaj, för jag fick inte ens smaka den då det var slut när jag fick mat sist av alla, så jag antar att det är rätt åt mig. Jág skrattade förresten högt till det här inlägget, jag berättade nämligen för Martin att han är blond och tjock. Stackars Martin så trakasserad och traumatiserad av kvällen han måste varit. Inte konstigt att han tog ut det på kuddrummet sen...

2009-09-27 @ 17:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0