Lätt som en plätt fast det var omelett.

Egentligen ska man ju äta soppa på torsdagar, men ibland får man fuska lite. Ibland kan vara när man har gått i skolan halva dagen, sedan jobbat till fem och kommer hem strax innan klockan sex och nästan dör av hunger. Då får man göra något snabbt och enkelt om man vill. Fast det ska vara gott också, glöm aldrig det. Det viktigaste med mat är att det ska vara gott! Det ska vara roligt att äta. Och laga. Här är våran middag:


Örtomelett med sweet chili-skinka

För 2 pers

5 ägg
1 dl créme fraiche franska örter
salt
6 skivor sweet chili-skinka (Jacobsdahl tror jag det var)

Blanda ägg, créme fraiche och salt i en bunke.
Stek upp i två tunna omeletter.
Servera omeletterna med skinka, sallad och honungsmelon.

Ni behöver ju inte servera dem med skinka, sallad och honungsmelon. Men det gjorde jag och det var väldigt gott. Nu vill jag ha mer melon men den är slut. Typiskt. Något som däremot är bra att det är slut på är Andreas saker i skrubben. Nu är skrubben helt tömd och förrådet överfullt så vi vet inte riktigt vart vi ska göra av våra saker. Men det löser sig väl. Det är ju bara lite tomma kartonger, det går nog att stuva iväg någonstans.

Nu ska jag läsa läxor och dricka te. Imorgon är det skola och sen jobba. Lördag är också jobb. Jobb och jobb och jobb. Och Jimmy har en sån där konstig klass där folk vill bli kompisar så han ska ut och supa hela helgen. Det är möjligt att folk vill bli kompisar i min klass också bara det att inte jag vill det. Jag tycker ju inte om unga människor. Jag tycker bara om barn och pensionärer. Från barn och gamla får man höra sanningen. Människor i min ålder ljuger mest hela tiden. Vadå? Bitter? Jag? Inte då. Realist heter det.

Kommentarer
Postat av: Malin

Just ja, det där har jag också hört. Han verkar va lite tappad bakom en vagn, haha ;D



Gott med omelett förresten. Funkar alltid.

2009-09-03 @ 22:13:46
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0