Snipp, snapp, snut så var pengarna slut.

Nejdå. Riktigt så illa är det inte. Jag kan ju knappt shoppa längre. Varför finns det ingenting fint i butikerna? Jag vill ha nya fina vardagskläder som inte har 3 år på nacken. Men vardagskläder finns det knappt och de som finns är inte fina alls. Jag är nog ingen vardagskläder-tjej. Jag är ju en klännings-tjej. Men det köpte jag inte heller någon eftersom det är lite mer vardagliga kläder jag behöver. Som inte finns någonstans. Jag gillar verkligen inte att gå i affärer. Jag är så långt i från en modebloggsfashionista som man kan bli.

Fast göra slut på pengar kan jag ju. Jag kom hem med tredje säsongen av OC, ett par stövlar, ett par små gulliga kängor, ett skärp med en rosett, ett par strumpbyxor (för har jag ju bara över 30 stycken i olika mönster och färger så det var ju oerhört nödvändigt) och 3 par strumpor. Det sista behövs ju åtminstone i vardagen. Jag tror jag behöver en sån där som går och shoppar åt mig, åtminstone vardagskläder. Nån lite varm och skön tröja, ett par bekväma byxor, en kjol som är lite neutral kanske. Gud. Vad. Tråkigt.


Vi köpte de nya Marabou Sensation också. Den ena smakade blä och den andra ännu mer blä. Toffee & Walnut var hur äcklig som helst. Det borde jag kanske ha förstått eftersom jag avskyr Plopp, Center och Dumle. Hallon & Yoghurt var väl helt okej, men det var ju inte så att jag ville äta upp hela kakan. Eller ens ta en bit till efter den enda biten jag tog. Nej. Mörk choklad ska det vara, annars får det vara. Oftast. Nu är jag hungrig. Det var ju ovanligt.

Mamma Mia Soundtrack - Our Last Summer

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Jag ska hjälpa dig shoppa sen ju :)

2009-10-23 @ 17:07:09
Postat av: carolina

nämen, toffe & walnut var ju GOD! du har fel ;) haha, jag shoppade en klänning p årea och en strumpebandshållare för 99:-...det var ungefär var min budget klarade ;)

2009-10-23 @ 19:25:00
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0