Bara slisk och så Calle.

Nu ska jag aldrig mer titta på Idol. Jävla Sverige. Hur kan man skicka hem Nicklas före Eddie? Nicklas är ju mitt nya favoritlammkött. Eddie är ju som en sån där sluskig grek som går på stranden på nån sån där typisk grek-ö och ropar: "Vackra svenska flicka!" Eller som ett sånt där äckel som finns på Harrys i Falun som tar för givet att alla tjejer är hans tjejer och absolut inte förstår att ett nej är ett nej. Alltså som alla killar på Harrys i Falun.

Jag har en teori om att det finns ett hemligt Harrys i Falun dit jag aldrig får följa med för mina kompisar. Eftersom de flesta av dem tycker att Harrys i Falun är världens bästa uteställe och en av dem till och med skrev i sin blogg häromveckan att hon längtar tills Harrys öppnar igen för där finns det folk som det går att prata med. Jag bara: What? Var? Hur? Det måste ju finnas ett hemligt Harrys som de undanhåller från mig, där det är roligt, spelas bra musik och finns vettiga människor. För jag har då aldrig träffat någon vettig människa som går att prata med på det Harrys som de tar med mig till. Till det Harrys som jag får gå till finns det bara äckliga sliskar som äckel-Eddie.

Nej. Nu får det vara nog. Nu tänker jag inte titta mer på Idol. Istället tänker jag gå till centralstationen imorgon och möta upp Nicklas när han kommer med tåget från Stockholm. Det är min och Evelinas lördagsplan.



Mmmm. Lammkött. Han kanske inte är 88'a. Men han duger ändå. Man är inte äldre än dem man ligger med som vi brukar säga! Sådan är jag liksom. Jag jagar ungbockar utan jaktlicens. Jag jobbar gärna i fabriker med små små barn. Jag fiskar gärna på alldeles för djupt vatten efter små yngel. För att citera Martin. Jag borde verkligen... Göra någonting helt annat någon helt annanstans.

The Cool Kids - One Two

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack så mycket ! :)

Får se hur lång tid det tar att sammanfatta allt. Det vart inga extra ordinära matupplevelser förutom Hard rock men en jädra massa shopping och gosh så roligt det var att spana in i deras matvarubutiker, haha :D

2009-10-24 @ 08:49:09
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0