Och så tittar folk på fotboll...

Det här är ju bara hur kul som helst. Jag brukar ju inte vara någon snubbelhumor-tjej. Men ibland så. Och så säger folk att fotboll är roligt? Åååh. Så fel de har.

 

Nu undrar jag varför det regnar så himla mycket ute. Jag känner mig som en dränkt katt. Jag som tänkt ta en promenad efter skolan, men i det här ösregnet? Pyttsan. Nu vill jag bara krypa in under täcket, dricka en stor kopp te och titta på någon dålig serie. Vilket jag tänker göra också. Sen är det bara att hoppas på att det slutar regna innan jag måste gå ut igen.

 

Jag ska vara finkulturell ikväll igen. För att kompensera upp det fulkulturella när vi tittade på Andra Avenyn och Desperate Housewives igår. Och för att jag inte har träffat Evelina på hela dagen, så vi måste gå och titta på lite teater. På engelska dessutom. Toppa den finkulturen om ni kan!


Bee Gees - Tragedy


Kommentarer
Postat av: carolina

inte? jag älskar när folk slår sig, americas funniest homevideos är ju guld, haha ;) oj, jag är fulkulturell hela dagarna, men jag ska faktiskt på teater i morgon för en gångs skull. kanske väger upp en halv dag? ;)

dom kollade virus och sånt, hittade inget. men jag trodde nästan också det när det är full sjögång i huvudet! haha :P

2009-11-18 @ 14:13:18
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Teater på engelska - jagvillocksåföljamed! :O

2009-11-18 @ 21:12:31
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0