Nu går vi vidare.

Nu tycker jag att vi lämnar torsdagen och går vidare i livet. Ett jättehopp till måndagens middag blir det. Helgen i bilder har jag ju redan visat, och vi var så wild n' crazy att vi åt tacos i fredags och potatisgratäng med fläskfilé i lördags. Jag vet, helt galet! Jag förstår inte att vi vågade. Men sån är jag, jag älskar att experimentera i köket. Måndagens middag är mer spännande faktiskt, god var den också och lätt som en plätt. Allting som vi älskar.


Snabb biffgryta med pasta

För 2 port

ca 300 gr strimlat nötkött
1 rödlök
2,5 dl matlagningsgrädde
1 msk soja
2 tsk sambal oelek
1 tsk balsamico

Skala och hacka löken.
Fräs löken och köttet i en djup panna tills löken mjuknat.
Tillsätt grädde, soja, sambal och balsamico.
Smaka eventuellt av med någon krydda.
Servera med pasta och något grönt.

Lätt som en plätt. Jag sa ju det. Idag trotsade jag mitt halsont och min snuva och gick till skolan. Det börjar ju dra ihop sig till tenta så det är ju dumt att missa någon föreläsning, trots att jag mest satt och snortade ur min lilla näsgrej. Vet inte vad det heter, det är inte nässpray för det vägrar jag. Det är en sån där som små barn brukar ha, typ inhalator med mintsmak som man sniffar i sig. Fina grejer. Min bästa kompis idag. Nu är jag mest hängig och mår illa. Vill lägga mig ner och sova tills det går över.

Kul för Kalix som kommer och hälsar på imorgon. Men hon är inte heller helt frisk så vi kan ta två lugna dagar och friska till oss tills på lördag om det inte går över innan dess. Nu ska jag ner i tvättstugan. Ge mig något som tar mig någonstans.

Eskobar - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)

(för att det är en sjukt bra cover som Hanna tipsade mig om. lyssna!)

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Imorgon möts vi igen bosse! Tadaaaam! Det är bra att missbruka cola när man är sjuk, då blir man lite piggare ;) ..men bara lite :S vi kan tycka synd om oss själva sen :D



<3!

(12.17 är jag framme!)

2009-11-25 @ 20:46:54
Postat av: Malin

Varma smörgåsar funkar alltid. Nästan så jag måste äta det igen i morgon, fick precis ett nytt sug... Den där biffgrytan skulle jag inte heller tacka nej till. Posta en portion eller två? :)



På tal om nåt heeeeeelt annat: ska eller har du vaccinerat dig?

2009-11-25 @ 23:09:40
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0