Borta bra och hemma kallt.

Nu är jag hemma från Tidaholm igen. Jag lärde mig i lördags att man aldrig ska gå på Buttericks på "Halloween". 45 minuter stod jag i kö för att köpa ett paket ballonger. Tydligen var kön på övervåningen dubbelt så lång så jag ska kanske inte klaga. Kom på till sist att jag ju äger ett par lila leggings och ett lila halsband, örhängen och diadem och något svart med färglatt mönster till det så var ju min lila outfit klar. Så då kunde jag åka på Elins 18-årskalas med tema lila.



Eftersom jag är så dålig på att ta kort nuförtiden är det där tyvärr allt jag har att bjuda på. Jag skulle ju ha tagit kort på den lila tårtan också. Och på tal om tårta så när jag och Jimmy gick till Balle och Asper som hade fest (nähä? really?) så borde jag också haft kameran med mig för då hade Balle bakat marängtårta och maränger. Jag är så stolt över honom. Nästan så att jag blir lite rörd faktiskt.

Nu ska jag titta på älsklingen hos Filip & Fredrik. Ja, Foppa alltså. Vi har en speciell connection han och jag. Den går mest ut på att jag är konstig och springer runt i hemgjorda t-shirtar och Desireé-gjorda mössor som det står Foppa på. Te ska jag dricka också. Jag fick en gigantisk påse med Citron&Yoghurt-te av svärmor. Det är världens godaste te. Jag tycker synd om alla som aldrig smakat det. Mmm. Te.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, söndagsinfluensa låter vettigt. Det är ett virus jag uppenbarligen bär på ;D

2009-11-01 @ 21:51:11
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja, det var verkligen en fantastisk film ! :) Har d varit iväg och sett Bröllopsfotografen btw? Vad tyckte du isåfall? =)



Jag måste nog införskaffa mig lite thé idag. Är lite fast för African Rooibos. Men sen så finns det ett ifrån Friggs med massa julkryddor typ, MMMM ! Måste ha =D



2009-11-02 @ 12:50:40
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Sandra drömkaka

Låter som en härlig connection du & foppa har ;) dessutom gjorde du mej väääldans sugen på marängtårta hmmm...

2009-11-02 @ 15:28:44
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: carolina

gillar sådandär fräscha téer! lila tema lät roligt, jag tycker verkligen mer om tema-fester än rena halloweenfester. jag vill känna mig FIN om jag ska på fest, och tyvärr brukar jag inte känna mig det i draculakostym ;)

2009-11-02 @ 15:54:58
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0