Vi lagar det med jordgubbar och glass.

Nu har jag slutat gråta. Fast det var ganska längesen. Jag och Evelina har ätit jordgubbar med glass och då slutar man gråta. Fast sådär sprudlande glad är jag förstås fortfarande inte, det är jag alldeles för trött för. Därför ska jag gå och lägga mig alldeles strax. Förhoppningsvis får jag lite mer sömn inatt. Det vore ju konstigt annars. Det var ju inte bara det här med att inte få någon sömn, behöva gå i skolan och jobba hela dagen för att sedan komma hem till en stökig lägenhet som var illa idag. Det är ju också det faktum att jag måste jobba på lördag. Att ha två kompisar på besök som har åkt 60 mil och som man träffar ungefär 2 gånger om året är tydligen inte lika bra ursäkt som hon som hade en kompis som fyller 20 som hon kan träffa varje dag. Hmpf. Småtjejer. Som att fylla 20 ens är viktigt? Psö.

Jag har ju också lyckats bränna halva handen på skållhett tevatten. Vilket ledde till att jag tappade tekoppen jag hade i handen och den gick i 3 miljoner bitar. På det nyskurade golvet. Har ni försökt sopa upp porslin från ett nyskurat blött golv? Det är inte lätt vill jag lova. Detta skedde dock på jobbet, vilket man ju kan se som lite positivt för då var det ju inte någon av våra tekoppar som gick sönder.

Och det där med konditorutbildningen är förresten helt kört ringde Bo-Göran och berättade för mig idag. Mölndals Kommun betalar helt enkelt inte för utbildningar till såna som redan har en gymnasieutbildning, även om de behöver en annan sorts utbildning för att komma in på den högskola de vill. Hm. Undrar vad jag ska göra i höst? Äta jordgubbar med glass kanske. Blä. Nu blev jag arg igen. Bäst att gå och sova. Man får ju passa på när man har chansen.

Pink - Sober

Kommentarer
Postat av: Annispannis

Äh, du får ha öronproppar på fredag bara och så när du kommer hem från jobbet med en massa gott så kommer vi att vara glada och så blir du glad och pepp och så spelar vi kubb och dricker vin och solen kommer att skina och så kommer vi att vara töntiga och vara bäst, som vi alltid är <3 Det här ordnar sig, vad fan skulle det annars göra?! ;D SNART JÄVLAR! <3

2009-05-19 @ 12:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0