Vi kommer aldrig vara med om det.

Nu har jag ÄNTLIGEN fått tag i snubben som gav mig avslag på min konditorutbildning-ansökan. Fast tydligen var det inte alls han som gav mig avslag utan han bara skrev under, men när jag förklarade för honom hur läget var så lovade han att ringa upp och kolla upp vad som gått fel och ringa tillbaka. Jag blir fortfarande lika förvånad över hur hjälpsamma folk är i den här stan. När jag brukade försöka få hjälp av såna där farbröder och tanter uppe i Falun med allt krångel som jag haft med mina betyg så var de alltid lika oförstående, nedlåtande och hade alltid samma: "Det går inte!"-attityd. Det är ju därför jag blir så arg varje gång något inte går som jag vill för jag är så van med att inte kunna få hjälp, men tänk så glad jag blir varje gång nu när någon vill hjälpa mig istället. Så nu känns det lite lättare i hjärtat.

Visserligen har han inte ringt tillbaka ännu, men det är ju trots allt Göteborg. Det finns ingenting som heter bråttom här. Jag och Jimmy har fixat med annonser efter ny lägenhet nu också. Så det är också en sak som vi tagit itu med. Nu är det bara just själva kruxet att hitta en ny lägenhet som är kvar. Men det har ju gått bra 2 gånger tidigare så det ska nog gå bra den här gången också. Jag börjar bli van med att flytta en gång i halvåret, det är ju alltid lite spännande att inte veta vart man ska hamna. Nu ska jag... Inte fan vet jag. Göra någonting annat.

Conway Twitty - After All The Good Is Gone

Kommentarer
Postat av: Jasmine / Unga Morsan

Svar: Åh vad spännande med jordnötssmör, då skulle sambon bli sjuuukt glad! Det vill jag också prova.. Har du länken till det receptet?`:)

Ha de fint!

/Jasmine

2009-05-14 @ 21:28:10
URL: http://www.ungamorsan.se
Postat av: Jessica

Nämen vad kul med konditorutbildning. Hoppas det löser sig att att du får gå utbildningen.



Lycka till och ha en bra helg!

2009-05-15 @ 08:21:56
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0