Som ett paket på posten.

Det är ett himla konstigt uttryck det där, att någonting kommer som ett paket på posten. Det brukar man ju säga om... Förkylningar typ. Som att de kommer som ett paket på posten. Det gör de ju inte, paket får man ju nästan alltid lov att hämta själv på posten these days. Släpa sig fram genom rök och damm, i 30 minusgrader medan regnet piskar en i ansiktet. Och ser man det så, ja då är det ju inte så konstigt att man blir förkyld. Fast det är ju snarare på grund av ett paket på posten.

I måndags fick jag ett paket, och det var ett litet paket så jag behövde inte ens hämta det på posten utan det låg på köksbordet när jag kom hem. Yay! Paket blir man alltid glad av. Paketet var från en kille som heter Anthon, som tyckte att jag borde få lite mer choklad i mitt liv. Eller ja. Paketet var från Anthon Berg, och de som jobbar på Anthon Berg tycker tydligen att jag ska få lite mer choklad i mitt liv. Jag blev jätteglad, det är ju inte var dag man får gratis choklad minsann!



Mörk choklad med smak av apelsin och små bitar av frystorkade jordgubbar är det. Och jag som föredrar mörk choklad framför ljus choklad tyckte att den var jättegod. De där små jordgubbsbitarna gjorde verkligen mycket. Jag kan tänka mig att nästa gång jag får cravings efter choklad så är det en sån här liten godbit jag kommer att längta efter. Jag ger den 4 prickar av 5 möjliga.

Idag har jag haft min allra sista föreläsning för i år. Ingen mera skola. Woohoo. Visserligen en hemtenta kvar att fixa med, men det är ju en annan historia. Jag firade det med att gå och köpa massa frukt och grönsaker. Och så säger folk att jag inte är någon partyprisse? Vad menar de egentligen? Jag är ju helt bananas! (Lägg märke till ordvitsen! Jag börjar verkligen bli bra på det här med att bo i Göteborg.)

Green Day - See The Light

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nämen gumman har du blivit en sån storbloggare att de börjat skicka varor till dig för å göra reklam! du får se upp så inte skatteverket kommer och kollar upp dej ;) hahaha

2009-05-28 @ 19:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0