Fredagsfusket avslöjas här.

Jag somnade igår. Skulle bara vila lite innan jag gjorde middag, men så blev det som det blev. Och hungrig som jag var så orkade jag inte göra i ordning middagen så vi fredagsfuskade lite och köpte pizza istället. Mmm. Det var det gott det. Fast jag orkade inte hela min. Sen gick vi och köpte chips och inte ens dem orkade jag äta. Så chipspåsarna ligga orörda och oöppnade i köket. Jag börjar starkt fundera på om jag är sjuk... Inte orka hela pizzan? Inte orka äta chips? Det är ju någonting som inte stämmer. Jag får ta och äta extramycket chips idag istället. Jag ska tvinga Jimmy att titta på ESC. Hoho.

Igår tvingade jag honom att se Den Bästa Sommaren. Kjell Bergqvist är ju helt klockren.
"Passa på att skratta nu barn, man vet inte när det blir roligt nästa gång!"
"Karameller äter man inte för att det är gott inte, det äter man för att man förtjänar dem!"

Jimmy tyckte till och med att filmen var bra. Det är gott betyg eftersom han är en sån där som tycker att svenska filmer suger bara därför att. Själv är jag en sån som tycker att amerikanska storfilmer med massa specialeffekter suger, bara därför att. Svenska filmer däremot. Där har vi riktiga klassiker. Haha. Fast egentligen tycker jag bäst om filmer som inte handlar om någonting. Oftast regisserade av Tim Burton. Nästan alltid med Johnny Depp. Eller filmer som handlar om barn som har något äventyr för sig någon gång under 60- eller 70-talet. Typ Stand By Me, Now & Then, The War, The Goonies. Fast The Goonies är ju på 80-talet. Men ni fattar grejen.

Nu ska jag återgå till balkongen, jag sitter där och läser Moa Martinsson och lyssnar på brittisk radio. Det är bra skit det. Jag ska nog starta en brittisk radiokanal i Sverige. Hur nu det ska gå till. Jag ska klura lite på det också när jag ändå sitter där i solen och har det bra.

The King Blues - I Got Love


Kommentarer
Postat av: Jessica

Nja, Elias kalas i fredags var nog ingenting jämfört med 30-årskalaset vi var på igår, så inget vilande här inte, nädå full fart fram till 04.00, inget jag är van vid precis, men riktigt skoj, dock ett mindre roligt huvud idag, men det är smällar man får ta.



Hoppas din helg har varit bra och att du orkade äta upp dina chips =)

2009-05-17 @ 19:14:55
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0