Efter torsdag, före lördag.

Det borde vara olagligt att gå i skolan mellan 9-16 en fredag. Man borde få sluta senast klockan 12 så att man orkar med helgen. Speciellt som när man efter lunch ändå inte kan komma fram till någonting vettigt överhuvudtaget. Att analysera sönder en novell så att man till sist får den att handla om en kommunistisk frigjord knarkande lillasyster som är med i en sekt vid namn Det Blå Ljuset är inte riktigt någonstans. Även om det hade blivit en väldigt fin pjäs då vi hade tänkt klä in Joacim i folie och låta honom spela orgel, låtit Sandra spela Gud som bara dricker kaffe och jag som en riktig urgammal gubbe som väntar på att kvinnan ska nedstiga på jorden. Vilket hon inte gjorde förrän på 1940-talet, det kom vi också fram till. Vem som skulle spela urmänniskan Lucy och bara ligga på golvet kom vi däremot inte fram till, men jag tror att det var flera som kände sig manade. Ni ser ju själva. Att gå i skolan efter klockan 12 en fredag är totalt meningslöst.

Nu har jag däremot äntligen tagit helg. I helgen ska jag bara äta chips och se på teve och njuta av att det bara är jag och Jimmy i lägenheten. För att få äta chips måste jag ju dock gå och köpa chips och det har jag då rakt inte någon lust till, så vi får se hur det blir med den saken. När man inte ens orkar gå och köpa chips, då är man fan riktigt trött. Jag ska nog gå och vila i några timmar. Hungrig är jag också. Ni ser ju själva. Gå i skolan hela dagen såhär, det förstör hela min dygnsrytm.

Green Day - Know Your Enemy

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hoppas du piggnat till och njuter av helgen, fast man kan nästan inte göra annat nu när solen är tillbaka.



Ha en bra helg!

2009-05-16 @ 10:53:09
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Ann

Jag har testat sourcream&dill nu. De var inte så goda! De smakade som gräddfil & lök-chipsen från OLW innan de bytte namn till sourcream & onion. Du vet, den där röd-vit-blåa påsen med chipsen i en skål som fanns när vi var yngre. Nåja. Hoppas chipsen smakade!

2009-05-16 @ 15:26:55
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0