Vad jag hoppas att du hör mig nu.

Gah. Jag har en huvudvärk från helvetet. Den är kvar sen igår. Eller när det nu var jag hade huvudvärk. Det började fan i lördags och har fortfarande inte gått över. Nu har jag tagit en tablett och dricker te, men den verkar inte vilja försvinna ändå. I morse tänkte jag nästan stanna hemma från skolan för det gjorde så ont och sen gick allting fel här hemma.

Först blev min gröt alldeles lös och vattnig, så när jag ställde in den i micron igen så satte jag mig och åt på min knäckemacka med mjukost och små cocktailtomater på och bredvid mig hade jag en kopp te. Jag har en förmåga att bli väldigt rädd vid oväntade ljud, och nu kanske man kan tycka att det inte är så oväntat att micron plingar efter att man ställt in något där men det tyckte jag, så jag ryckte till och mackan flög iväg och hamnade såklart upp och ner ovanpå tekoppen. Vilket innebar att längst ner på tekoppens botten låg fyra små tomathalvor och hånlog mot mig. Så det var bara att börja om från början igen med te och macka.

Detta var lite för mycket för mig så tidigt på morgonen så jag började såklart gråta som en gnu som jag alltid gör när jag är trött och någonting går lite emot mig. Sen satt jag där och åt min havregrynsgröt med tårarna rinnandes nerför kinderna. Till sist kom jag iväg till skolan i alla fall. Och alldeles nyss kom jag hem. Så nu ska jag diska min lilla matlåda och sen ska jag nog... Ingen aning. Förhoppningsvis sluta ha ont i huvudet. Bajs.

Lily Allen - Everyone's At It

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0