Och egentligen är det okej med mig.

Nu mår jag bättre. Jag har ingen aning om vad det var för anledning till det tidigare illamåendet, jag kanske helt enkelt blev inspirerad av Jimmy. Eller så var det havregrynsgröten som gjorde att jag blev bättre igen. Visserligen åt jag bara några tuggor av den innan jag tröttnade men ändå. Och nu när jag ändå tänker på det så blev jag ju för många veckor sen utmanad av Katinka att lista saker jag absolut inte tycker om att äta, så nu tänker jag ta tag i det.

Skaldjur - Uuuh. Denna styggelse går absolut inte ner i min mage. Fisk går jättebra, men skaldjur fungerar inte alls. Bara att sitta bredvid någon som äter räkor får mig nästan att kvälja.

Körsbär - Jag antar att det beror på att penicillinen jag blev itvingad som barn hade smak av körsbär, men det går absolut inte heller ner. Jimmy har köpt någon äcklig saft nu med körsbärssmak och bara lukten av den var blääää.

Pannkaka - Även plättar och våfflor ingår här. Jag tror det har att göra med att jag inte är så förtjust i vare sig sylt eller grädde, och så tillsammans med någon söt sladdrig degbit. Nej tack. Det är inte mat. Och det är inte heller gott som efterrätt.

Rotmos - Bara lukten får ju en att vilja lägga sig ner och dö. När jag var liten skrev jag en lapp på en kålrot som låg i kylskåpet och på lappen kunde man läsa: "Hej Monica! Jag tycker inte om Pernilla, så jag vill inte att hon ska få smaka på mig. Därför vill jag helst att ni äter mig någon gång när inte hon är hemma. Mvh. Kålroten." Min mamma förstod för en gångs skull vinken och lät mig slippa undan den gången.

Annars är det mest vanliga saker som blodpudding, raggmunk, kålpudding och sånt där som folk i allmänhet inte tycker om. Äppelpaj är jag inte så förtjust i heller faktiskt, men det beror nog mer på att jag tröttnat på det än på att jag tycker att det är äckligt. Nu tittar vi på hockey som vanligt och jag kan inte sluta skratta åt att Växjö har en spelare som heter McNevin för jag tänker bara på McLovin' i Superbad varje gång kommentatorerna säger hans namn. McLovin'. Hoho.

Joe Bonamassa - Feelin' Good

Kommentarer
Postat av: Ann

Jag pallar inte heller med skaldjur! Bara tanken på dem, hu! Jag tycker iofs inte om någon mat som tittar på mig. När jag jobbade som servitris på Älvsborgs Fästning fick jag servera på skaldjurbuffé. Det värsta var när man skulle duka av och de långa spröten från räkorna stack en på armen. Bläääää! Rotmos är inte heller någon favorit. Jag bönade och bad mamma att göra det en gång när jag var liten, eftersom Ida i Emil sjunger "Jag vill ha, jag vill ha, rotemos till miiiidda'". Sedan blev mamma sur när jag inte åt upp.

2009-03-10 @ 10:37:39
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0