Ge mig en kyss innan du går,

Igår kväll var jag hemma hos Evelina där hon och Jolin hade fixat ett litet kalas för mig. Det var det fint det vill jag lova! Bara en sån sak som att de hade prickiga ballonger gav ju hela kvällen en tia i mina ögon. Det började med att jag fick en välkomstdrink (som hade parasoll och jordgubbar i sig!) och beställa min alldeles egen special pizza. Sen medan Jolin och Evelina turades om med att pizzabakandet så fick jag sitta och knapra chips & dip. Sjukt god förrätt må jag säga, den hade de verkligen lyckats med!

Sen fick jag mumsig pizza, jag hade paranoida tankar om att Jolin och Evelina skulle smyga in räkor på min pizza för att Evelina tycker att jag ska börja tycka om räkor, men om de hade gjort det så märktes det då inte så det gjorde inget. Men jag tror inte att de hade gjort det. Jolin kanske hade lagt på en amöba eller något annat konstigt djur visserligen. Tydligen har de sjukt konstiga husdjur i Karlstad som ligger i glassburkar och delar på sig. Nej, jag vet inte heller vad hon pratade om. Jag och Evelina försökte berätta för Jolin om katter och hundar men jag vet inte riktigt om hon förstod vad vi menade...

Efter pizzan hade de förberett små diskussionskort, eftersom vi inte brukar umgås när vi är nyktra så måste vi ha såna för att hålla samtalet igång när det väl händer. Eller kanske inte. Vi diskuterade i alla fall allt från vilka låtar vi önskar att vi skulle ha skrivit till frikort. Evelina har Jimmy som frikort, tur för mig att Evelina är singel och därför inte kan använda sitt frikort då. Hoho. Jag ska byta frikort från Howlin' Pelle till Mark In Da Park. Fast den 24'e ska jag byta tillbaka till Howlin' Pelle igen.

Sen blev det ostbricka till efterrätt, synd att man var så sjukt mätt bara. Men några kex och lite ost gick allt ner. Jag ger kvällen i helhelt en 10'a, det var god mat, trevliga värdar och just ja; Jag fick en tiara att ha på mig under hela middagen! Prickiga ballonger och en tiara, ja det vill jag lova. De där tjejerna vet hur det ska vara. Jag känner mig härmed trygg med att lämna min möhippa i deras händer. (Nej, bli inte arga, ni faluflickor ska också få hjälpa till, och nej, det kommer nog att dröja alldeles för många år ännu.) Här kommer lite bilder:



Nu ska jag äta någonting och sen ska jag gå ut och gå. Huvudet känns fortfarande lite tungt men det tänker jag ignorera. Om jag låtsas som att jag inte är sjuk så blir jag nog inte heller sjuk. Det kan bero på att jag är hungrig också. Ja, det gör det nog alldeles bestämt. Det bestämmer jag.

Starsailor - Boy In Waiting

Kommentarer
Postat av: Ann

Åh, vad najs det verkar ha varit! MMm chips...mmmm pizza....mmm OST!

2009-03-06 @ 13:23:34
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Anabanaaaanaaaa

Ja, hallå! Glöm inte bort Faluns snyggaste brudar ;P Och jag längtar till ditt bröllopp (brölar man då? är det därför det heter så? man ska springa ikapp och bröla? SVARA MIG KVINNA!) för jag har aldrig varit på ett, det gör mig en aning ledsen. Ja, och du är ju min solstråle du vet.. så, kan ni inte gifta er snart? Tänk sen ifall eran bäbis skulle få sig en äkta norrbottning som gudmor? Få vålda skoter som 3-åring? ;D Bara en tanke .. ;) P.s nu fäller hästarna vinterpälsen, när jag borstade Alvúr idag så blev det över hår till 3 terriers, omg! D.s

2009-03-06 @ 14:47:04
Postat av: Annapannabaaanaaana, igen

Haha, sen slog det mig att du och Jimbob jämt brölar ikapp. Ni har verkligen hittat rätt ;D



<3!

2009-03-06 @ 14:48:25
Postat av: Jurl

Jo minsann.. denna kväll lär sent glömmas! & på lörd blir det fest igen! mellanstadiedisco, det lär också bli en hit! vilken vecka!! bara hon blir frisk så! igelkott är ett fint djur, du glömde skriva att dom är bra för dom äter upp faliga ormar,ett djur i min smak, bland amöbor & eremitkräftor & så.. googlade upp hundar & katter.. men ja förstår fortfarande inte va ni menar, konstiga djur!

2009-03-06 @ 17:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0