För jag blir aldrig kär i någon...

Okej, okej. Jag kanske inte skulle ha varit så nöjd igår när Jimmy mådde dåligt. Jag kanske inte skulle ha retat honom för att han hängde med huvudet över toalettstolen halva dagen. Inatt fick jag nämligen äta upp mina ord då jag vaknade i 4-tiden och mådde helt galet illa. Så 2 minuter senare var det jag som hängde med huvudet över toalettstolen, sen låg jag och mådde illa halva natten. Eller ja, det som var kvar av natten. Lyckades somna till lite på morgonkvisten och blev hemma från skolan. Just nu är det väl sådär med illamåendet, jag ska försöka få i mig lite havregrynsgröt så det blir någonting i magen i alla fall. Jag hoppas verkligen inte att det är någon magsjuka som bestämt sig för att stanna. På onsdageftermiddag har jag tid sa jag, inte nu!

Kristy Maccoll - They Don't Know

(favoritlåten med moneybrother fast på engelska ju! och det tog mig över en minut att inse det. tragiskt...)

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Vissta straffar Gud; själv klarar jag mig rätt bra ;D HAHAHAHAHA! Uh. Nu ska jag läsa bok, om jag får spy så skyller jag på dig för att du har smittat mig! PILUTTA DIG! <3 (krya på dig också ;P )

2009-03-09 @ 18:52:35
Postat av: stina strand

Vad bra du är att skriva! Riktigt roligt att läsa din ironiska stil. Kom via länk och tar mig kanske tillbaka hit en annan dag...

2009-03-09 @ 19:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0