Åh håll mig, åh håll om mig.

Nu är det mars och sötebrödsdagarna är över. Vilket innebär att jag åt havregrynsgröt till frukost i morse och att jag återinfört mina dagliga promenader. Annars är det ingen större skillnad, inte än så länge i alla fall. Jag gick upp före 11 idag också, det är inte helt likt mig. Men jag fick ju lov att se på Vasaloppet och heja på Daniel Tynell. Det var jag tydligen bra på för han vann ju. Nej, jag är inget galet längdskidåknings-fan, men han är ju från grannbyn och vi från Dalarna är ju så patriotiska tydligen. Ja. Det är vi. Klart vi är. Vi räddade för fan Sverige från danskarna. Sen att det var sisådär massa hundra år sen är helt oviktigt. Sveriges kulturella frysbox.

Nu tittar jag på hus. Jag hittade en gammal skola i Blekinge på sisådär 375 kvadrat som jag tyckte vi skulle flytta in i. Jimmy delar inte min fascination för gamla fallfärdiga trähus så han tyckte inte samma sak. Det är tur att det är några år kvar tills vi ska köpa hus, om vi någonsin ska göra det. Inte för att vi kommer att vara mer överens om hur vi vill inreda saker och ting då, men det går ju att skjuta upp det ett tag till åtminstone. Eller så får vi göra som vi gjort nu, ta varsitt rum.

Just ja, jag har svartbrunt hår igen nu. Med ljusbruna fläckar i luggen. Det sistnämnda var inte med mening, men om någon påpekar fläckarna så tänker jag säga att jag blivit emo och att det visst var med mening.

Frida Hyvönen - Why Do You Love Me So Much?

Kommentarer
Postat av: Katinka

Har du en fascination för fallfärdiga hus? Det låter kul! För tänka sig vad man kan göra med dem. Blir ju liksom så mycket roligare om man fixat allt själv ju!

2009-03-02 @ 10:59:55
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0