Regnet det bara öser ner...

Nu har det regnat oavbrutet i 2 dygn. Inte ens en enda liten sekund har det varit uppehåll. Sen jag kom till Sågmyra har jag insett att mina föräldrar behöver en barnflicka. Man hör ju så ofta om studenter som åker hem till sina föräldrar och äter upp sig. Pff. Jo tjena. Om jag sticker in huvudet i kylskåpet och ropar så ekar det tillbaka flera gånger om. Här levs det minsann på Findus portionsformar och pan pizza. Jag föreslog lite försiktigt att jag kunde jag laga mat, på spisen, med råvaror. Ja. Ni fattar grejen. Min pappa blev hysterisk och sprang runt, runt och berättade för mig hur man gör allting. Till exempel att man måste ta av plasten på laxen innan man lägger den i ugnen. Really?

Annars så har jag varit på studentkalas och ätit pizzabullar. Som jag hade laddat inför det kalaset. Inte ätit på flera dagar. Johnens student måste ju firas med buller och bång. Och pizzabullar. Sedan har jag varit i föräldrarnas sommarstuga. En väldigt, väldigt liten sommarstuga. Med regnet som öste ner utanför. Med Märta och Alva. Och en teve vars kanaler slutar att fungera när det regnar utomhus. Jag har sett Bolt 4 gånger sen i fredags. Jag har tagit tillbaka varenda önskan jag någonsin haft om att få en dotter också. Eller ja, en dotter kanske jag kan ta. Men fan inte två. Systrar måste ju vara det värsta som finns. Puh. Hur mycket kan de bråka egentligen? Fast. Jaaa, de är söta också. I små, små stunder.

I lördags tog jag mitt pick och pack och satte mig på bussen och åkte till Sandylicious. Där gjorde vi langós och drack rosa drinkar. Jag och Clara var kärleksfulla som vanligt. Clara hade förövrigt Rantamäki gömd inne i badrummet. Han älskar henne. Kalix ville mest ringa Denny, men ringde istället till min far. Och Ceebs och Böte började berätta om hur de ska byta namn till Pernilla och Jimmy. Bara för att jag sa att vad de än döper bebisen till så tänker jag och Jimmy döpa vårat första barn till samma sak, vare sig det blir en flicka eller pojke. Egentligen är Ceebs inte alls gravid, hon har bara blivit tjock för att hon äter så mycket för att hon saknar mig. Det förstår man väl.

Idag har jag och Sandylicious blivit frälsta. Och nu när vi har funnit Jesus kommer vi aldrig mer att ha några relationsproblem överhuvudtaget. Man måste älska Jesus innan man kan älska någon annan. Salt och peppar, ni vet. Det är ganska skrämmande hur man kan bli så inne i en film som egentligen är ganska... Kass. Vi kom fram till att det är troligtvis är syndafloden som är på väg och det är därför det aldrig slutar regna, så jag och Sandylicious gick runt resten av kvarteret och frälste dem också. ALLTSÅ KAN DET SLUTA REGNA NU!

Nej. Det kommer det inte att göra. Men jag tänker ändå gå ut och ta en promenad nu. Lite regn har väl aldrig skadat. Sen kan man komma in och känna sig duktig sen och dricka en varm kopp te. Fina grejer!


Kommentarer
Postat av: Carro

Haha, det kan vara jag som skriver lite slarvigt också ! ;D Men det är ju lite roligt å få sig ett skratt också ..



Bolt är ju skitbra ! =D

2009-06-14 @ 23:20:25
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0