Nästa gång, Gadgetboy. Nästa gång!

Midsommarafton till ära så öser regnet ner utanför. Själv känner jag mest för att bojkotta idag och återkomma imorgon. Att sitta framför teven och äta chips låter som en lagom midsommarafton för min del. Det här med den där ön lockar inte alls i det här vädret. Sitta på en ö i ösregn där jag känner 2 pers och de flesta är födda efter 1990 känns lite väl vågat, till och med för mig. Fast å andra sidan, det kan ju bli hur trevligt som helst. Lite som en regnig slaskig festival. Det tragiska är att jag verkligen inte har någonting alls att ta på mig, verkligen INGENTING. Allt som var någorlunda vettigt ligger numera i tvätten, och kvar finns x antal fin- och sommarklänningar.

Jag satsar på nästa år istället. Då jag utbrast ett avundsjukt: "Ååååh!" När Maddyn berättade om sin vuxna midsommarafton som hon ska ha så tog vi i hand på att nästa år ska vi fira vuxen midsommar tillsammans. Det ska bli majstångsresning, långbord, grilla, midsommartårta och folkdräkt. Minus folkdräkt kanske. Men ja. Det andra. Jag är en tant, jag vill fira en tantig midsommar. Jag ska baka midsommartårtan! Vi ska ha fint väder också på våran vuxna midsommar. Det är ett måste.

Igår fikade jag med Ceebs. Efter ett tag kom Jocke också och joinade oss. Efter ännu ett tag så kom Clara också. Så satt vi där och pratade om bullbak, Paris Hilton, Panang, Buba Badji, Will Smith, Lost-ön, uppblåsbara späckhuggare, osynliga fönster, Bröli Brölsson från Brölunda By, att dränka folk i Faluån, mattanterna på Lugnetgymnasiet, Harrys-Pelle och annat viktigt. Vi satt där i väldigt många timmar i alla fall, så det måste ju ha varit viktiga samtalsämnen vi diskuterade. Sen tvingade jag med Jocke och Ceebs till Systemet. Jag tycker att Ceebs är snål som förnekar bebisen i magen en ordentlig fylla på midsommarafton. Det ska börjas i tid!

Sen hämtade Maddyn mig och så åkte vi hem till Sandylicious och åt pastasallad med pesto och toblerone till efterrätt. Medans vi såg på Unga Mödrar och Grannfejden. Grannfejden är nog mitt nya favoritprogram tror jag, det är helt fantastiskt vilka människor det finns. Stoppa ett älgben i någons postlåda, det är ju genialiskt. Det ska jag också göra till någon av våra grannar. Elgh kanske. Hööhöö. Jag skojar bara. Jimmy älskar Elgh, så jag ska inte göra mig osams med dem. Mitt i natten när jag och Maddyn åkte hem så blev jag rädd för småbarn. Men de är faktiskt läskiga. Småbarn som springer runt i Sågmyra vid tvåtiden på natten, då är det nåt skumt på gång!

Nämen! Nu regnar det ännu mer än när jag började skriva. Vad roligt. Jag ska nog gå och leka lite med Pippen och hans tågbana. Eller så ska jag virka lite, som den tant jag är. Undrar om jag har någonting att grilla inför morgondagens grillfest? Jag är alltid mer pepp inför midsommardagen än midsommarafton. Det är min tradition. Det är viktigt att skapa sig egna traditioner. Att leka med Pippen och hans tågbana ska bli min nya tradition.


Kommentarer
Postat av: Jenny H

jag har lagt köttet i marinad inför morgondagen, härligt härligt!

2009-06-19 @ 21:38:19
Postat av: Jocke von Brunstkuk af analhof

Den fikan var fan legendariskt rolig. Någon gång vill jag se Claras spritburkar live. Lät nästan lite porrigt -få se spritburkarna, oooh..- om man är lite förstörd i huvudet (som jag givetvis är).

2009-06-30 @ 13:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0