Gucci, Pucci, Prada, Fendi.

Igår var vi som bekant på inflyttningsfest. Det var Nina och Frida som bjöd på galej i sin nya lägenhet. Den har en helt sjuk balkong, inglasad och stor som ett helt rum. En sådan balkong skulle man ju inte tacka nej till. Inte för att den vi har är så dum heller förstås, men man får ju inte direkt plats mer än 4 pers på den. Knappt det.

Vi hade köpt en jättedyr Prada-bag till dem i inflyttningspresent som vi fyllde med diverse saker. Nu kan det mycket väl vara så att det egentligen var en väskpåse från Clas Ohlson som vi själva satt en lapp som det stod Prada på. Men det behöver ju ingen annan få reda på. En Prada-väska är ju en alldeles lagom dyr inflyttningspresent. Speciellt när den är fylld med disksvampar, knäckebröd, chips, pepparkaksformar och gud vet vad.

På inflyttningsfesten fanns det bål med kikärtor i, eller så var det papaya. Och så fanns det chips och tävling där vinsten var att man fick höra Zlatan-låten framför av Frida och Nina. Nu var det visserligen så att alla fick höra dem sjunga Zlatan-låten ackompanjerade av tamburin och bongotrumma. Det var en fin stund i mitt liv. Om jag hade haft en kamera i närheten så hade jag nog fotat eller filmat det hela, nu får ni helt enkelt använda eran fantasi till att föreställa er hur fint det var.

Jag och Jimmy är ju ett gammalt par så vi åkte hem rätt så tidigt. Uhm, ja, klockan två räknas tydligen som tidigt i den här delen av landet. På vägen hem träffade vi en varg som var en hund och sen blev jag full. Och det ska jag säga er att jag är inte ett dugg avundsjuk på Kalix som var och tittade på Håkan Hellström på Peace&Love. ICKE! Jag kan väl för tusan åka till Haga och titta på Håkan varje dag om jag skulle vilja det. Sa hon, och var inte alls bitter.

Eftersom Balle har åkt hem nu så tog vi idag hit våran andra gruppboende, Evelina, och så grillade vi chorizo som vi mumsade med potatissallad. Jag hade tänkt göra egen potatissallad men jag var för lat, och våran potatis hade blivit dålig, så det blev köpe-potatissallad istället. Men inte var vi ledsna för det inte. Jag gjorde sallad också som jag somrade till lite med äpple och färsk gräslök. Lidl har tydligen de bästa engångsgrillarna, eller så var det för att Balle inte var med och skruvade sönder grillen som det gick så bra att grilla idag.

Eftersom jag inte tog några bilder igår på festen, eller idag under grillandet så bjuder jag på diverse annat från veckan som gått:

 


Nu ska jag titta på Greek, fastän jag redan sett de avsnitten som går på femman nu. Men det är så bra så jag kan se dem igen. Det känns bra, att äntligen ha hittat något som kan ersätta OC i mitt hjärta. Haha. Och en fråga bara: Är det bara jag i hela världen som inte vet hur man ser vilka som har snokat på ens Facebook-sida? Eller ljuger folk för mig som säger att man kan göra det? Titta på Greek var det ja. Ha lite kväll. Imorgon ska jag till Partille och titta på förskolan där jag ska jobba i köket en vecka snart. Sen blir det skärgårdsmys. Titta på Greek ni också vetja, ni kommer inte att ångra er!

Sonic Youth - Massage The History

Kommentarer
Postat av: Katinka

Ser ut som om ni har haft det fantastiskt med alla era inneboende. Själv sitter jag på jobbet och våndas. Inte kul alls!

2009-06-29 @ 13:05:37
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Jenny H

jag vet inte heller hur man ser vilka som varit in på ens facebook, går det verkligen?! kramis

2009-06-29 @ 14:18:57
Postat av: Annispannis

Skärgårdsmys lät helt underbart, blev du jagad av någon geting? ;D Jag hade randig tröja och minst 5 personer kom och sa att jag måste ha kollat på håkan, hahahaha, och sen bjöd jag en massa på cigg. Det är dyrt med festivaler. Du var saknad, det där var fan en sån där sak du och jag ska göra! <3 Nästa år? Och Lasse var kung som fan, du skulle faktiskt ha blivit glad - slår vad om att du skulle ha skrattat på riktigt ;)



(Raised Fist ägde dock som satan, inte lika charmiga som håkan men aaaah, vi ska njuta av dom sen när vi ses så lär du märka vad jag menar!)



SOLSTRÅLE!

2009-06-30 @ 23:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0