Jag följer med strömmen.

Efter att ha läst om krämiga pastasallader både här (Birrans matblogg) och där (Hallon&Blåbär) så blev även jag inspirerad och gjorde min egen version av det i måndags. Måndag är en bra dag att rensa kylskåpet på diverse smått och gott som blivit kvar sen föregående vecka eftersom vi alltid brukar veckohandla på måndagar. Yes, vi är pensionärer. Veckohandla, det kan vara veckans höjdpunkt faktiskt. Men nu var det ju min krämiga pastsallad som jag skulle visa:



Krämig pastasallad

För 2 pers

2 portioner pasta
½ ask cantadou vitlök&örter
ca 10 st cocktailtomater
½ gurka
isbergssallad
1 näve cashewnötter

Koka pastan. Häll av den och lägg i en skål.
 Blanda ner färskosten och rör om tills osten smält.
Dela tomaterna på mitten. Hacka gurka och sallad.
Blanda ner grönsakerna och nötter. Servera.

Ja. Vi hade inte så roliga grönsaker hemma. Hade vi haft fler grönsaker så hade de också åkt ner i salladen. Men det här blev inte heller så dumt. Den där osten piggade verkligen upp. Krämigt är ju alltid godast.

Annars händer det inte så mycket. Jag är fruktansvärt trött hela tiden och vet inte alls varför. Jimmy har börjat jobba på IKEA. Och såklart ska han jobba den helgen som vi ska på bröllop. Så nu ska vi inte på bröllop. Men jag ska. Det är ju trots allt min kusin som ska gifta sig. Och jag har ju bara 20 stycken så man får väl passa på när det bjuds, höhö. Dessutom fyller Pippen år dagen efter och Elsa tidigare under veckan så jag måste ju upp och fira dem också. Det blir dock inte några 11 dagar den här gången för det orkar jag inte med, det blir 2 dagar bara. Någon måtta får det väl vara!

Nu ska jag dricka te. Och den där äckliga mongo-bonden är på teve också. Huuu. Jag ryser. "Nu kastar vi stenen som representerar våran åldersskillnad i vattnet." Skjut mig. Skjut mig bara. Hm. En kopp te var det ja.

Rolling Stones - Mixed Emotion

Kommentarer
Postat av: Katinka

Ser jättegott ut. Och att storhandla är faktiskt ingen dum idé. Jag borde bli bättre på det. Är ju bara så lat när det gäller sådant.

2009-07-08 @ 05:52:19
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Jessica

Ser ju supergott ut att ha färskost i pastasalladen och att den serveras ljummen kan ju inte bli bättre.



Ha det bra och hoppas du slipper ifrån tröttheten snart!

2009-07-08 @ 22:01:42
URL: http://hallonblabar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0