Vi kanske ses det finns en chans.

Uuuh. Ska man vara såhär trött en fredagkväll? Jag borde vara pigg och vara uppe halva natten bara för att jag kan. Men icke. Nu är jag redan gristrött. Tyvärr är sängen obäddad efter dagens tvättande så jag måste bädda den innan jag kan krypa ner och somna som en liten bebis. Åh, jag vill läsa en riktig bok! Tyvärr kommer jag inte att ha tid med det förrän i juni, så jag får läsa lite kurslitteratur istället. Det är ju faktiskt bara noveller som ska läsas tills på måndag så det blir nästan som att läsa skönlitteratur.

Under kvällen har vi bara haft fredag. Jag har tittat på dålig fredagsteve och Jimmy har tittat på hockey. Och så har vi förstås ätit också. Här är Dagens Middag:

Pizza



Nej. Ni får inget recept. För jag har bestämt att alla vet hur man bakar pizza. Och är man riktigt lat kan man köpa en färdig pizza-mix. Sen får man liksom ha på vad man vill. Jag hade tomatsås, vitlök, chilifrukt, pepperoni, champinjoner, paprika och ost på min sida. Oh. Det var gott. Man borde baka pizza hemma oftare. Nästan varje dag. Kanske 2 gånger varje dag. Eller nja. Nej. Vi nöjer oss med oftare.

Och enligt Evelina har Alfons två riktiga kompisar, Viktor och Milla. Det var nog Milla jag menade när jag skrev Camilla. Men Viktor? Honom har jag aldrig stött på. Visserligen läser jag väldigt sällan Alfons Åberg, kidsen på mitt gamla jobb var mer intresserade av Halvan och Nämen, Benny! Åh. Jag saknar mina gamla arbetskamrater. Kidsen alltså. Ja. Märta alltså. Jag känner mig lite halv utan min mini-upplaga. Jimmy är liksom inte alls lika intresserad av rosa klänningar. Till exempel vägrar han låta mig skaffa en likadan klänning som Kitty hade i kvällens Let's Dance. Märta hade omedelbums hållt med mig om att det var vääärldens finaste klänning. Indeed.

Nu ska jag sova. Det är faktiskt en dag imorgon också. Då ska jag få leka i skogen. Hurra!

Kevin Rudolf - Great Escape

Kommentarer
Postat av: Katinka

Ojojoj, det här låter illa må jag säga! Får du inte införskaffa en Kittyliknande klänning trots att du bäddar rent sängen!?! Skärpning på Jimmy!

2009-01-31 @ 12:49:03
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0