Och sen ramlade jag omkull igen...

Fulla människor säger de konstigaste saker. När Jimmy ramlade in i sängen i morse vid halv sex utbrister han: "Pernilla, du är runt..."
- Va?
- Du är runt!
- Vad fan betyder det?
- Men du är liksom... Runt, Pernilla!
Jag tänkte ett tag att det kanske är västgötska och det var därför jag inte förstod det, men medan Jimmy fortfarande sov så frågade jag Evelina om hon visste, hon hade ingen aning. Nu när Jimmy har vaknat så frågade jag honom också, och han har ingen aning alls om vad han menat med att jag är runt. Men runt, det är jag. Det håller han fast vid.

Annars har jag orkat med att duscha, varit och köpt cola och till och med orkat laga söndagsmiddag bestående av potatisgratäng & fläskfilé inlindad i bacon. Mmm. Potatisgratäng. Jag bjuder inte på någon bild, för jag tar lite för givet att alla vet hur potatisgratäng och fläskfilé ser ut. Jag tar också för givet att alla vet hur man gör potatisgratäng. Fläskfilén skar jag i lagom stora bitar, stoppade in i ugnen på 220 grader tills den var genomstekt. Sen lindade jag i den i baconskivor och stekte dem tills baconet var... Gott. Fett. Det är grejer det en söndag som denna.

Nu ska jag titta på Gordon Ramsay. Vilken kille, yes?!

The Hives - Tick Tick Boom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0