Och jag föll för någon på en fest nånstans...

Ibland, ganska ofta faktiskt, önskar jag att jag hade en annan blogg. En hemlig blogg. Där jag verkligen kan skriva hur jag känner, vad jag tänker, hur jag mår. En anonym blogg, där jag kunde få skriva att jag blir ledsen när mina kompisar ljuger mig rakt upp i ansiktet utan att få arga facebook-mail, där jag kunde få skriva att jag känner mig sårad när alkoholen alltid kommer i första hand, där jag kunde få skriva att det känns lite grann som någonting tär sönder mig inifrån när jag inte får skriva hur jag mår.

Ännu oftare önskar jag att jag var en sån som orkade berätta för människor direkt när de sårar mig, eller när jag blir ledsen, eller när det känns som att någonting tär sönder mig inifrån. Men jag är inte en sån. Jag är en sån som skriver av mig. Och när jag inte får göra det, då biter jag ihop och låtsas som ingenting och spelar teater tills någonting verkligen går sönder inuti mig på riktigt. Eller tills någon ser igenom min teater och frågar vad det är som är fel.

Men när den som ser igenom min teater inte orkar lyssna på svaret på frågan den själv ställt. Då fortsätter pjäsen bara i ännu en akt. Och inuti går allting bara ännu mer sönder. Så ibland, ganska ofta faktiskt, önskar jag att jag hade en annan blogg. Att jag kunde berätta saker för människor direkt. Och att de människorna jag väljer att berätta för hade ork att lyssna. Ibland, ganska ofta faktiskt, önskar jag att jag hade modet att skriva såna här saker jämt.

Kommentarer
Postat av: Katinka

Jag vet precis vad du menar Pernilla! I början när man skriver sin blogg är man ensam om den och sedan inser man att fler läser och man kan inte vara för privat. Personlig liksom, men inte privat.

Och ibland vill man bara vara ärlig och säga hur det är. Skaffa dig en anonym blogg också då där du bara är rak och ärlig och ge inte någon adressen till den.

Det är trots allt bra att skriva av sig!

2009-01-21 @ 12:28:33
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Kalix

Ja, bloggar ger en fan alltid käftsmällar men sen måste du komma ihåg vilken jävla brutta du är som har så mycket girlpower att det ramlar ur öronen på dig! Sen så ska alltid rötägg förstöra, trycka ner en och så vidare bara för att man tycker om den man är. Så förstör dom för en genom att krossa en tillit så att man är livrädd för att ens andas utan tillåtelse. Och jag tycker att du ska fundera på att ha en "hemlig" blogg, för hallå - jag börjar på ny kula och då kan du för fan också! Ha den här och ljug dig blå för idioter som tror på minsta lilla skit. Du kan ju skriva om Elin Kling, då lär alla idioter läsa och vara nöjda ;D Ta för fan ingen skit din jävla solstråle, jag älskar dig och jag älskar dig för att du skriver som du gör. Skriver du inte så är du inte hel - SKRIV KVINNA, SKRIV! Jag håller på dig, du är min idol <3

2009-01-21 @ 21:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0