Men det skulle ju vara dans, dans, dans.

Var är min man? Jag kom hem för ca 10 minuter sen och han syns inte till. Hans skor, mössa och halsduk är hemma. Jackan är borta. Men det stod ett tänt ljus på bordet så... Var fan är han? Han kanske har blivit tagen av snöskovelmannen. Snöskovelmannen är troligtvis gubben jag brukar drömma mardrömmar om. Han bor i våran lägenhet och går runt och drar en snöskovel efter sig hela nätterna. Vart han är om dagarna är oklart... Kanske i städskrubben.

850 jävla kronor gick boken på. Tjock som ett as är den också. Och det var bara den första boken. Det tillkommer ju minst 300 miljoner böcker till. Men det har var åtminstone den dyraste och nödvändigaste så det känns bra att ha fått den avklarad. Det här var den mest glädjande kommentaren jag har hört idag: "Ja, litteraturvetenskap är ju den dyraste kursen man kan läsa..." Och ALLA jävla böcker är redan utlånade på varenda bok i Göteborg. Meeeeen, jag har ju en mamma och pappa som bor ovanpå ett bibliotek så jag har beställt hem alla böckerna där istället. Man får inte vara slö för då blir man dö'.

Nu är jag hungrig så jag ska dricka lite te och äta en av mina kardemummakakor, sen ska jag titta på Hell's Kitchen. Dessutom måste jag hinna mata min man innan jag ska till Evelina för att se på Andra Avenyn. Nu kom min man hem! Han har varit i tvättstugan, det låter bra det. Bättre än att han blivit tagen av snöskovelmannen.

Parken - Vi Som Visste

Kommentarer
Postat av: Katinka

850 spänn!! Det är ju ett helgerån för sjutton! Betalade du så mycket din stackare! För att komma hem och upptäcka att du för tillfället dessutom är manlös!

2009-01-20 @ 18:27:31
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0