Jag ramlar kär i dem som inte ens vet vem jag är...

Jag mår psykiskt dåligt. Vart är världen på väg. Vad är det här?!



Ska det här hemska modet komma tillbaka? Om det ens var ett mode, personligen får det mig bara att tänka på indianerna på Rättviks Marknad, eller de där lite äldre farbröderna med skägg och cowboyhatt som kallar sig själva för Varg-Bengt, Örn-Staffan, Älg-Åke och liknande. Och det är alltså så alla fashionistas tänkt klä sig i vår? Jag vill inte vara med längre. Någonstans måste vi ju ändå dra en gräns eller hur? Ni KAN inte börja tycka att det här är snyggt. Det är hemskt. Det är hillbilly-mamman på föräldramötena som kommer dit i sin röda skitiga pickup med jeansväst och snowjoggings som har såna har t-shirts. Nu går jag ut i strejk. Bägaren har runnit över.

Annars har jag cravings efter ost&persilja-chips och tycker, som vanligt, att Jimmy ska vakna snart. Ikväll ska jag till Evelina och titta på säsongstarten av Andra Avenyn. Ja, vi står för att vi gillar Andra Avenyn. Inget hymlande här inte. Snart rymmer jag med en cirkusdirektör. På riktigt. Jag är så jävla trött på att skrota runt här ensam om dagarna. Tur att jag börjar skolan på måndag så jag har något att sysselsätta mig med. Tur för Jimmy också, då behöver han bara träffa mig sisådär 4-5 timmar om dagen. Ja, ungefär som nu alltså. Jepp. Liten är på argt humör. Som synes.

Millencolin - Danger For Stranger

Kommentarer
Postat av: Katinka

Haha... hillbillies... Jo, de har smak så de förslår faktiskt! Och nej, vidare snyggt är det inte! Håller med dig. Fast jag tycker det där jäkla indianmodet som var populärt för ett antal år sedan var snäppet värre faktiskt. Min gräns går liksom vid fjädrar och fjäderfän på min kropp.



Ha det bra i tittningen av Andra Avenyn!

2009-01-13 @ 16:54:17
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Saturnine

Det borde vara skottpengar på människor som tar på sig så fula kläder bara för att tro att mode är livet. Öh. Snacka om att livet lär ta livet av en. ILLA!

2009-01-13 @ 22:17:27
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0