Hur ful jag är.

Nu ska ni få höra: Jag sitter vid min alldeles egna dator och skriver detta! För nu har vi köpt en router så vi har trådlöst internet, så jag sitter här vid min dator och lyssnar på The Killers. Och Jimmy sitter med sina nya snygga headphones (som heter nåt speciellt, Anna har likadana fast rosa med en döskalle på, och Jimmys är svarta såklart ) och lyssnar på sin musik och... Spelar fotboll? Hum. Jag som trodde han var hockeykille.

Jag mådde illa praktiskt hela dagen. Men vi åkte iväg ääända bort till Hisingen och gick på NetOnNet, och jag lyckades till och med hitta två DVD-filmer jag ville ha. Sleepy Hollow och O, Brother Where Art Thou?! Jag har sjukt kräsen filmsmak, så att sådant här händer är verkligen mirakulöst. Jag äger allt som allt 9 filmer, förutom mina älskade OC-boxar. Men så köper jag bara såna filmer som jag verkligen tycker om också. Behöver jag ens berätta att 6 av dessa filmer är filmer med Johnny Depp. Och 4 av dessa 9 filmer är Tim Burton-filmer. Japp. Kräsen är bara förnamnet. Det bra med att vara så kräsen är att jag snart har alla mina favoritfilmer, trots att jag knappt äger några filmer alls.

När vi kom till Backaplan lockade Burger King, så det blev ingen hemlagad middag idag utan flott och fett istället. Det behövdes verkligen, för efter det så mådde jag mycket bättre. Whopper Piñata alltså, det är grejer det! Bättre än pizza. Åtminstone idag. Förutom den Whopper Piñatan så var dagens bästa ögonblick när jag vaknade av att Jimmy kom in genom ytterdörren i morse. Åh. Han hade paket med sig också. I paketet låg det en sån här:



Ja. En rooosa. Retro. Åh. Den där Jimmy. Han vet minsann hur man fjäskar till det efter att ha rymt iväg en hel helg. Nu ska jag nog gå och köpa lite coca-cola. Jag ska vara slacker tills mars, då ska jag börja komma i bikiniform igen. KIDDING! Jag är ju redan i bikiniform. Titta blott på min figur, smärt och smidig eller hur!? Fan. Nu är det snart dags för bröllopet. Haha. Stor dag. Måste skynda mig iväg och köpa cola. Inget bröllop utan coca-cola. Hoppas hon säger nej. Jaa, jag snackar om Bonde Söker Fru. Stor dag!

Scott Weiland - Hyper Fuzz Funny Car

Kommentarer
Postat av: Katinka

Härligt att kunna surfa på egen dator! Likaså härligt med Johnny Depp. Snygg som sjutton, eller hur?

2009-01-26 @ 22:14:33
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Sagolikt by Anna

Hallå!!

Jag blev helt förälskad i denna retroklocka!! Har butik själv och skulle gärna ta in denna leverantören. Vet du vad det är för en leverantör?



Ha en fortsatt bra helg!



Mvh Anna

2012-01-28 @ 15:28:44
URL: http://sagoliktbyanna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0