För det är ett nytt spel och jag vill inte vara med.

Jag försöker känna efter om jag är hungrig eller inte. Jag känner bara att jag är sugen på chips. Och så letar jag recept på röror. Jag, Evelina, Jolin och Ann ska äta baguetter med röror ikväll. Innan vi går vidare till ost och kex. Ja, vi är förskräckligt bra på att variera oss. Jag är sugen på pajdej också. Bara degen, själva gegget inuti pajen känns lite sådär. Men jag ska nog värma på det sista av tomatpajen snart, ska ju faktiskt stå mig till åtta-tiden ikväll.

Pluggandet då? Nja. Det går sådär. Men jag har ju faktiskt hela morgondagen på mig också. Tidsoptimist? Javisst. Jag fortsätter att leta röror istället. Även fast jag vet redan nu att det kommer att sluta med att de andra äter skagenröra och jag potatissallad. Mmm. Potatissallad. Med rostbiff. Mmm. Ja. Varför inte. Så, nu har jag bestämt min baguette. Fast jag borde kanske passa på att äta tonfiskröra nu... Hm. Okej. Jag är nog hungrig, annars skulle jag inte hålla på såhär. Mot pajen!

Förresten har jag shoppat ett jättefint prickigt linne för 40 kronor på Ica Maxi idag. Trashy. Eller ekonomiskt. Det var jag och tanterna på 50+ som stökade runt där på klädavdelningen. Och allt som är prickigt tycker jag är vackert. Speciellt allt som är prickigt och kostar 40 kronor. Jag måste börja köpa lite mer vardagskläder, det funkar liksom inte att ha 50 klänningar och en vanlig tröja i garderoben. Speciellt inte på vintern. Nu underdrev jag lite. Jag äger faktiskt mer än en vanlig tröja. Eller ja, det beror ju på vad man räknar som vanligt... Mot pajen!

Cat Stevens - Father And Son

Kommentarer
Postat av: Katinka

Prickigt är vackert, jag håller med dig!

Shoppa på på Ica Maxi du!

2009-01-24 @ 23:21:40
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Annispannis

Prickigt är Bosse <3

2009-01-25 @ 02:32:32
Postat av: Ann

ICA Maxi är bästa klädaffären! Jag shoppade en myströja på barnavdelningen där för länge sedan, har aldrig fått så många komplimanger för en tröja, någonsin! Och skorna är billiga.

2009-01-25 @ 13:44:15
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Ann

Förresten såg jag att du hade problem med att hitta böcker till littvet:en. När jag pluggade det var också alla böcker utlånade. Men i Partille, där fanns de allihop! Och Partille ligger ju bara en mil utanför stan, men är ju en annan kommun. (Fast Mölndal är iofs också en annan kommun). Men du kanske redan har löst bokfrågan. Tack för igår! Härliga hemmalagade röror...

2009-01-25 @ 13:51:57
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0