Så säg som det är;

Jag ligger konstant efter nuförtiden känns det som. Och det är tyvärr inte bara med bloggandet utan även med tentapluggandet. Det är därför jag sitter här och bloggar istället, jag har ju mina prioriteringar. Eller som jag sa när jag pratade med Desirée häromdagen: "Ja jag pluggar för fullt.. Eller näeeeej, det är ju det jag inte gör..." Och Des svarade: "Neej, det vet jag väl att du inte gör!" Vafan, have som faith in me. Jag ska bli en bättre människa nu. Jag pluggar faktiskt åtminstone 2 timmar om dagen. Och det är ju 6 mindre än jag borde men 2 mer än jag brukar. Nåja. Här kommer gårdagens middag:



2 portioner pasta
ca 5 matskedar röd pesto
150 gr fetaost
8 cocktailtomater
babyspenat
färsk basilika
cashewnötter

Det som är bra med pastasallad är att man kan ha i massor av saker man tycker om och sen bara... Äta. Och så är det jättegott. Som igår till exempel. Pesto är gott. Fetaost är gott. Tomater gott. Färsk basilika är jäkligt gott. Cashewnötter är nästan för gott. Och så har man en god middag. Till och med lite över till lunch idag.

Annars hade jag tänkt vara nyttig hela veckan eftersom det spårade ur så mycket förra veckan. Det gick bra tills igår då jag och Evelina tyckte det var en bra idé att äta chokladmuffins, chips & dip medans vi tittade på Andra Avenyn. Jaja. Det är långt kvar till Beach 2009. Det snöar ju för tusan fortfarande ute. Nu ska jag ta tag i hemtentan. Salstenta-plugget får vila lite idag.

Millencolin - Puzzle

Kommentarer
Postat av: Katinka

Åhh, pesto och fetaost är ljuvligt! Say no more!

2009-02-18 @ 18:26:58
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0