På diskotek...

Nu tänker jag bjuda på ett dagens citat. Som kan vara det bästa jag hört på länge. Alldeles nyss var jag till Ninnis jobb för att hämta lite kurslitteratur som hon släpat med sig ner hit från Dalarna åt mig, och när jag skulle in dit så blev jag insläppt av en farbror som skulle ut och röka. När jag 5 minuter senare kom ut igen så stod han fortfarande kvar, så vi började prata lite. Ja. Det är Göteborg, alla pratar med alla, överallt och hela tiden och man får nya bästisar varje dag. I alla fall så berättade jag för honom att jag pluggade litteraturvetenskap (för att också baka in svaret på din fråga, Katinka), och han var från Norrland så han berättade om när han var ung och gick i skolan däruppe.

Sen säger han (och läs nu detta på norrländska så blir det riktigt bra): "Men int' är du härifrån från början?"
- Neej, jag är från Falun...
- Jaahaa... Men int' ska du vara ledsen för det int'!
Haha. Årets bästa. Nej. Det ska jag ju faktiskt inte vara, och det är jag ju inte heller eftersom jag tagit mig därifrån och det sa jag till farbrorn också. Och då svarade han att det var ju för väl det. Ja. Det tycker jag också faktiskt. Sen gick jag och skrattade för mig själv hela vägen hem åt den där kommentaren. Int' ska du vara ledsen för det int'!

Wintersleep - Murderer

Kommentarer
Postat av: Katinka

Haha, riktigt kul ju! Och du pluggar alltså litt.vet. Hmm lyrikanalys, är det grundkursen? Känner du till Tomas Forser? Bäste man på institutionen!

2009-02-04 @ 22:04:19
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0