Och jag går bara ner mig.

Jag blev utmanad av Anabananas att lägga upp sjätte bilden i sjätte mappen, men det gjorde jag ju för bara ungefär en vecka sen och SÅ intressant var den bilden faktiskt inte. Så jag gjorde om utmaningen lite och gick in på fejsbuck, tog photos of me och sjätte bilden på sjätte sidan. Och vad hittar man där? Jo:



Uhm. Ja. Det är Sandylicious, jag och Ceebs hemma hos Sandy och Krister i deras gamla lägenhet. Vet inte riktigt när bilden är tagen, sommaren 2005 kanske? Långhåriga var vi i alla fall allihopa. Och jag är seriös som vanligt som synes. Den här kvällen slutade, som vanligt, med att jag rusade ut från Harry's med panikångest i hela kroppen och hängde sedan runt ensam på stan tills jag träffade Denise som förbarmade sig över mig.

Jag utmanar härmed alla som läser min blogg, som har en egen blogg att göra samma sak med sin sjätte bild på sjätte sidan på sina Photos Of Me på fejjan. Sen kan ni ju säga till här nere när ni har gjort det så jag har något att roa mig med sen när jag får se på era bilder. Nu luktar det bränt. Bäst att kila.

The View - Distant Doubloon

Kommentarer
Postat av: Katinka

Åhh, jag har inget Facebook tyvärr - under av alla under - och jag är magsjuk så jag kanske slipper det här denna gång. Snälla?



Fint foto annars!

2009-02-11 @ 17:55:16
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Annapanna

Damn! Det är någon som saknas! Eller vänta, jag bodde ju inte ens i närheten och visste om eran existens då! Hemska tanke! JAG SAKNAR DIG <3

2009-02-11 @ 18:32:19
Postat av: Hanna

Oooo denna vackra bild har jag tagit! hahahaha

2009-02-11 @ 20:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0