När du går bredvid.

Fy farao vad jag mår illa. Jag ska aldrig mer äta pizza. Inte på en vecka i alla fall. Igår hade vi äpple-tema hemma hos oss. Först hade vi äppelkål till fläskfilén och sen efter maten åt vi ännu mera äpple till efterrätt. Såhär såg det ut:



Det var en helt vanlig smulpaj med äpple & kanel. Fast jag tog mindre havregryn och lite mera mjöl istället för att få degen mindre smulig och mera som en riktig deg som täckte alla äpplen. Vad är förresten grejen med Ekströms Smulpaj? Vem fan KÖPER smulpajsdeg? Det tar 5 minuter att göra en smuldeg, det tar längre tid att köpa smuldegen än att göra den. Egentligen är jag inte ens speciellt förtjust i äppelpaj, men ibland är det skönt att bara slänga ihop någonting som går lätt och snabbt.

Nu ska jag gå av mig lite tjock genom att gå till Evelina. Förhoppningsvis försvinner illamåendet på vägen. Jag behöver nog motion och frisk luft. Annars spyr jag väl på vägen dit, det kan också bli en upplevelse.

Aidan Moffat & The Best-Of's - Living With You Now

Kommentarer
Postat av: Anna är impad, mycket impad

KLOCKAN FEM?! PÅ MORGONEN?! AMAGAAD! Jag är imponerad, vet du hur full man kan bli?! Klart att du vet, du har ju hunnit vara det skitmånga gånger. Vet du hur många cider jag druckit 2009? NOLL. Allt annat med alkohol: NOLL. Eller ja, två likör43 HEMMA FRAMFÖR DATORN har jag hunnit med. Vet du hur många böcker jag läst? 10! HAHAHAHAHAHA. RÄDDA MIG! <3

2009-02-08 @ 22:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0