Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Hej. Jag har hakat upp mig på rubrikerna. Men vem fan läser dem ändå? Idag har jag blivit utmanad av Presentabel att visa upp sjätte bilden i sjätte mappen och sjunde bilden i sjunde mappen som jag har här på datorn. Problemet är ju att jag inte ens har några mappar med bilder på den här datorn ännu eftersom jag "bara" haft den i ett halvår. Ja. Jag är lat och oorganiserad. Men jag löste det ändå med hjälp av fejsbuck. Allt går att lösa med fejsbuck. Så här kommer sjätte bilden från sjätte albumet:



Det är jag på en restaurang på Sicilien. Åh, så glad jag var. Jag och Jimmy hade en knäpp lek för oss där vi bara skulle ta bilder på jättefina saker och när vi var jätteglada bara för att jävlas med alla som envisas med att åka till tråkiga grek-öar varje sommar. (Med Grek-Ö menar jag semesterorter där allt redan finns ordnat och alla menyer finns på svenska och det finns svenska barer och bara är svenskar överallt, det behöver inte nödvändigtvis vara en grekisk ö. Thailand till exempel är också ett Grek-Land för allt är försvenskat.) Därför skulle vi visa upp hur fint och roligt det är på Sicilien trots att våra föräldrar och vänner bara gnällde om hur dyyyyyrt det var och att vi borde åka till Rhoooodooos, Kreeetaaa eller Kos istället. Snark sa vi. Obstinata som vi är.



Här är Lina och jag utanför Bingsjö kyrka när Maddyn och Jacob gifte sig i somras. Jag vet inte varför vi båda två ser så arga ut, antingen har vi solen i ögonen eller så var Sandylicious en elak fotograf. Jag vet att jag var lite missnöjd med mitt nyfärgade hår som hade blivit knallrött istället för brunrött , men det kompenserades ju av den extremt fina klänningen. Vem kan vara arg på ett bröllop förresten? Det är ju en omöjlighet.

Nu skulle jag egentligen utmana några stycken själv också, men jag är kissnödig som en gnu så jag utmanar ALLA som läser den här bloggen som har en egen blogg. Det ni. Känn er utmanade. Nu måste jag kissa.

The View - Jimmy's Crazy Conspiracy

Kommentarer
Postat av: Katinka

Bästa bilderna ju! Bravo Pernilla!

2009-02-03 @ 14:36:00
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0