För hon säger att hon redan sett Spanien.

Något av det roligaste som finns är ju att göra folk lite smått chockade. Att svara någonting på en fråga som de absolut inte förväntar sig, eller inleda en anekdot med att säga att man gjorde någonting jättekonstig fast säga det med helt vanlig röst. Idag har jag roat mig med det här:
"Hade du en bra födelsedag?"
"Nej!"

Lika roligt varje gång. Folk blir helt ställda. Hur fortsätter man det samtalsämnet liksom? Det gör folk inte kan jag upplysa er om. De börjar prata om någonting annat istället. Heeheehee, skrattar jag elakt i mitt huvud.

Igår hade jag ett tårtligt kalas. Det gillar jag. Tårtkalas. Det är kalas, och så är det tårta. Det saknades dock ballonger, där får jag bakläxa. Annars var nog det roligaste när Ann inte alls blev förvånad över att Jimmy druckit upp all saften, då Ann aldrig träffat Jimmy förut utan bara läst om honom i min blogg. Och här står det tydligen mest om hur Jimmy äter upp all mat för mig. Det gör han också. Det är nog hans sätt att göra mig lite smått chockad. Oftast fungerar det riktigt bra.

Nu är jag trött som en liten rumpnisse, jag fick lov att göra gymnastiska övningar med mina ben under bänken i skolan idag för att inte somna. Sen fick jag skriva upp mig på en blodslista, nu sitter det ett pris på mitt huvud. 30 kronor är det värt. Nej. Jag vet inte heller vad jag pratar om. Jag är mest nöjd över att jag redan slutat skolan för dagen och inte har någonting som måste läsas idag för vi har jättelite att läsa till nästa lektion. Så jag kan titta på massor av amerikanska high school-serier utan att behöva ha minsta lilla dåligt samvete. Bränna hjärnceller. Mmm. I like it.

Morrissey - That's How People Grow Up

Kommentarer
Postat av: Katinka

Men vard var det för blodslista hördu? Nyfiken är jag!



Och tårtkalas låter bre. Sambo brukar dock också ta för sig en aning vid sådana tillfällen om man säger så så någon tårta över blir det sällan.

2009-02-23 @ 13:02:01
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Ann

Nä, den där Jimmy. Det vet man ju vad det är för enen. Glöpen som få.

2009-02-23 @ 22:24:10
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0