För den här gången krävs det mer.

Varför är det så kallt ute? Ska det inte bli vår snart? Bara för att det är så kallt så tänker jag åka buss till Evelina idag. Jimmy är en tönt som tror att han tjuvåker på bussen mer än vad jag gör. Pyttsan säger jag. Jag tjuvåker jämt på både bussen och spårvagnen för jag är så jävla cool. Och för att rädda miljön. Det står ju på spårvagnarna att man räddar jorden om man åker spårvagn, så jag åker och åker så det står härliga till. Dessutom måste man ju passa på att tjuvåka när man kan! När man är uppvuxen som jag där det inte går att tjuvåka på bussarna (eftersom det inte går några, höhö) så måste jag ju göra det. Dessutom, desto mer man tjuvåker desto mer har man ju tjänat på det när man väl åker fast!

Förresten så är en hungrig Jimmy = en 5-årig Jimmy. Innan jag matade honom idag satt han och skrek att han var hungrig i ungefär en timme. Jag tyckte att eftersom han är 23 år så borde han väl kunna göra sig en macka i väntan på maten. Eller ta ett äpple. Eller... Ja. Ni vet. Äta något som sig bör när man är hungrig. Det enda Jimmy kan göra när han är hungrig är dock att skrika att han är hungrig. Så skulle jag aaaaldriiiig göra. Oh nej. Jag brukar gråta och skrika och gnälla över allting istället tills någon stoppar något ätbart i mig. Mycket mognare än att bara skrika att man är hungrig. Indeed.

Mando Diao - A Decent Life

Kommentarer
Postat av: Katinka

Javisst! Så gör jag också när jag är hungrig! Gnäller över allt, gråter okontrollerat och passar på att skälla lite mellan varven också! Lite roligt måste man ju trots allt ha!

2009-02-17 @ 22:11:53
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Annapanna

Jag har tänkt på en sak! (WOHO) Borde inte du göra en sån där Lämna Brittan Ifred video fast "lämna foppa ifred"? Media är ju elaka med honom och förstorar upp allt, jag trodde från början att herr foppa bara var kär i tidningar men min käre pojkvän upplyste mig om att media är störda i huvudet och inte låter honom vara ifred. Seså! Gör en video, nu! rädda din hunk från medias helveteskäftar innan han försvinner och dränks av skitsnack! ;) PUSS!

2009-02-18 @ 00:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0