"Vi ska bli bjudna på mat, av en kock!"

Titta vad fin mat jag lagade igår! Nej, nu ljuger jag. Jag blev faktiskt bjuden på mat igår. Av en kock! Det var Jolins kompis Sebastian som bjöd på middag. Bara han och jag och några levande ljus. Nej, nu sitter jag här och ljuger igen. Jolin och Evelina och Tobias var också med. Det blev fisk. Åh, vilken lycka! Torsk inlindad i rotsaker och någon potatisgrejsemojs till. Jag testade musslor för första gången i livet också. Trodde det skulle vara slemmigt, men det var gott. Hela middagen var väldigt god.

Vi blev satta i arbete direkt när vi kom dit också. Jag, Jolin och Evelina skulle tydligen klä granen. Jolin var lyrisk över discokulorna och Evelina skulle ha allting estetiskt korrekt. Själv slängde jag mest på julgranspyntet och hoppades på att det skulle bli fint. Det blev fint också, men det har jag ingen bild på tyvärr.

Efter middagen gick vi till Kontiki där några kompisar till Jolin skulle spela. Kontiki alltså, vilket ställe. Där missade vi allt nåt den gången Clara glömde sitt leg i Falun så att vi inte fick komma in. Fast nu var jag ju där igår, så då fick jag ju se det då istället. Där satt vi och tävlade i att säga dummast saker.

Tjej på scenen: "Jag tycker det är så fint när man ser gamla par som hållt ihop hela livet, om de hållt ihop av kärlek alltså och inte på grund av andra saker..."
Evelina: "Vad menar hon?"
Jag: "Att det är tråkigt med par som håller ihop av fel anledningar..."
Evelina: "Jaha, jag trodde hon menade att hon varit ihop med någon som är gammal."

Tobias: "Är det hennes egna låtar?"
Jolin: "Ja."
Tobias: "Som hon skrivit själv?"
Jag: "Nej, det är hennes egen musik som hon lånat av Amanda Jenssen!"
Förlåt. Mamma har sagt att jag inte ska vara så kaxig, men ibland kan jag bara inte låta bli.

Tobias: "Är det störigt när jag sitter och vibrerar såhär hela tiden?"
Jag: "Nej, det är lugnt jag är van!"
En stund senare:
Tobias: "Nej, nu måste jag gå."
Jag: "Nej men gå inte, du vibrerar ju så skönt!"
Jag skyller på att Evelina lagt någonting i Aquatinin hon bjöd mig på. Varför skulle hon annars bjudit på den?

Nu ska jag laga mat för Jimmy håller på att svälta ihjäl. Och så blir det inte ens tacos! Stackars Jimmy. Nej. Det är inte så synd om honom faktiskt. Mig däremot är det synd om. Inatt fick jag lov att sova med dubbla täcken för att det var så kallt i lägenheten. DUBBLA TÄCKEN! Fy fabian.

Hellsongs - Run To The Hills


(jimmy har reclaimat sin spotify så jag är old-school och spelar såna där... vahettere... mp3-filer. någon som har en spotify-invite över så får den gärna bju'.)

Kommentarer
Postat av: Anna

den är på gång, NU! jag skickar till your hottiemailie ;P

2009-12-18 @ 19:56:42
URL: http://anagoesbananas.blogspot.com
Postat av: Malin

Aha, en sån dag. Jag vet vad du menar, kan bli likadan. När jag sovit dåligt kan jag va en riktig surkärring. Att försöka föra en konversation med mig på morgonen då är inte direkt att rekommendera om vi säger så. Och sen att va hungrig i kombination med det.. Ja, det säger ju sig självt att tårarna inte är långt borta. Hoppas det känns bättre nu iallafall. :*



I morgon blir det Lilla Julafton med mitt tjejgäng. Alla har köpt en varsin julklapp och så blir det julklappsbyte, sen tokfest och dansadansa hela natten! :D Söndag.. Ja, jag lär väl inte röra mig alltför mycket då nej.. Vad har du för planer?

2009-12-18 @ 20:30:52
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0