Som sig bör; tryfflar med likör.

Tänkte bara slänga upp en bild och visa hur kaffelikörstryfflarna blev när jag spritsat ut dem och dekorerat med lite silverkulor för extra julig feeling. Receptet är som jag skrev tidigare samma som till pepparkakstryfflarna, fast med kaffelikör istället för pepparkakskryddor. Yammi!

Annars är idag en riktig skitdag. Jag är trött, arg och ledsen. Såpass att jag började gråta på bussen ner till stan. Sen kom en tant och frågade hur det var med mig och då blev det ju ännu värre. Ni vet sådär som det blir när man är ledsen och någon är snäll mot en. Snörvel snörvel snörvel. Så jag snörvlade runt på både UB och stadsbiblioteket sen. Funderade på att snyta mig i vanten men tänkte att det är nog bäst att låtsas att man har någorlunda hyfs i alla fall. Vad nu det ska vara bra för. Hyfs alltså. Nu ska jag snörvla in i duschen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Det blir så fint när man spritsar ut dom. Önskar att jag orkade ta mig tid och göra det nån gång, jag är lite för bekväm av mig tyvärr ;P



Men, varför är du ledsen vännen? Skickar en hel hög elektroniska (varma!) kramar och hoppas att vad det nu än är som gör dig ledsen går över fort.

2009-12-17 @ 17:24:05
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Annapanna



kramar om knytet

2009-12-18 @ 11:51:41
URL: http://anagoesbananas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0