Sånt man borde få på posten varje dag.

En sån här liten sötsak fick jag på posten idag. Sånt borde man få på posten varje dag. En liten chokladkaka och så blir man snäll och glad resten av dagen. Visserligen tar det roliga slut ganska fort, men det är ju roligt så länge det varar. Vad tyckte jag då? Jo, som jag sagt tidigare så är ju inte ljus choklad det bästa jag vet. Men den här var inte så dum ändå. Jag gillade att det var salt i som bröt av lite mot det alldeles för söta som är det jag ogillar med ljus choklad och mandlarna var väldigt goda. På en betygskala får den: 3.5 av 5.
För er vanliga dödliga kommer den att finnas i butik från och med februari nästa år.

Igår när vi var på Kontiki spelade DJ'n Beyonces Single Ladies och jag försökte få sällskapet att förstå hur rolig den låten är. Jag bara skrattar varje gång jag hör den nuförtiden. Men för att förstå det måste man ju ha sett detta:

 

Gotta love Glee. Men så har jag ju alltid varit en sucker för allt som har med musikaler och folk som plötsligt brister ut i sång och dans också. Det är därför jag alltid måste ha kompisar med mycket självdistans som står ut med att jag plötsligt börjar dansa och sjunga mitt på gatan utan anledning. Nu ska jag fortsätta plåga Jimmy med min närvaro. Jag försöker få honom att förstå att han ska ha fluga på nyårsafton. Det är ju så flott!


Nina Walsh - Maybe


(för nu har jag fått en egen spotify av världens bästa kalix!)


Kommentarer
Postat av: Ann

SJÄLVKLART måste Jimmy ha fluga på nyår! Har man inte det släpps man inte in nämligen. Då får han stå där utanför och frysa. Jag har sett några halva avsnitt av Glee och gillar't också, men framför allt så ÄLSKAR jag All the single ladies! Lätt dans till den på nyåre'!

2009-12-19 @ 12:21:39
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Carro

Ja, jag kan säga att min svaghet är ju ostbågar.. kan LÄTT äta en hel sådan påse. Åh hjälp mig!

2009-12-19 @ 12:27:26
URL: http://carolinegustafsson.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag fick också hem den i fredags. Sen skickad massa till mina bekanta, de måste blivit lite brydd när det dök upp Chokladkakor :D haha

2009-12-20 @ 11:47:15
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0