"Sa och SA! Det var ju MITT paket!"

Så var julafton över och julefriden har infunnit sig. Ja, Pippen har alltså åkt hem. Haha. Julafton var julafton, jag åt lax och potatissallad tills jag mådde illa. Sen åt jag lite till. Annars är julmat rätt överskattat tycker jag. Min morbrors potatissallad är det som gör det värt att ens slå sig ner vid bordet. Jag fick en ny elvisp och ett fint kakfat med flera våningar så jag är nöjd. Lite annat smått och gott fick jag också, mest varma saker. Jag tror att mina föräldrar tror att jag fryser väldigt mycket. Det gör jag ju också, så det var bra tänkt av dem. Fjärde säsongen av OC fick jag av Storebror också, så nu är serien komplett.

   

Pippen fick ett bäddset med Nalle Puh och skrek rakt ut: "DET HÄR VILL JAG JU INTE HA!!" Det är rart med barn. Så han och Cönny bytte, så Pippen fick ett blått med stjärnor på istället. Jag vet inte vad Storebror ska med ett bäddset med Nalle Puh på till, men han verkade nöjd. Annars var det som vanligt. Hemma hos oss är inte Kalle Anka så viktigt, däremot Karl-Bertil Jonsson Jul. Det är grejer det. "Vill du lukta på glöggen pojk?" Jag försöker få Jimmy att förstå att han måste se det någon gång men han förstår inte såna viktiga saker. Det är ju bara mina föräldrar som försöker lära Pippen & Pölsan det här med socialism nu. Det känner sig väl klara med sina egna barn så nu går de på barnbarnen. "Jag har närt en kommunist vid min barm!"

Nåja, själv var jag fruktansvärt söt igår. Även om inte min familj förstår såna saker. Bara Pippen, han sa att jag var snygg. Storebror börjar skratta när han såg mig och mamma undrade om jag hade ett nattlinne på mig. Det här med att vara snäll på julafton är ingenting som de eftersträvar.

 

Man måste ju ha prickig klänning och rosett om man ska vara fin! Förresten så ljög jag förut när jag skrev att jag ska sitta ensam för mig själv och dricka cube idag. Det ska jag såklart inte. Jag ska på fest med Sandylicious. Så jag ska dricka mina cube tillsammans med massa andra människor. Vilka de är vet jag inte riktigt, men Falun är ju inte världens största stad så jag skulle gissa på att jag känner igen de flesta. Såhär ska vi se ut:



Man skulle vara finklädd, så Sandy ska ha cylinderhatt och monokel och jag ska ha en sån där gammaldags pudrar vit peruk. Det är möjligt att det är jag som har bestämt det utan Sandys vetskap, men när hon inser hur snygga vi kommer att vara så kommer hon ju att tycka att det är ett alldeles utmärkt förslag. Nu ska jag gå och pudra peruken, sånt kan ju ta sin lilla tid.

Amanda Jenssen - I Choose You

(för det är en fruktansvärt, fruktansvärt fin bit. jag har lyssnat på den hela natten på repeat.)


Kommentarer
Postat av: Malin

Cashewnötter är typ guds gåva till människan. Åtminstone en av dom. Gillar dom med sour cream & onion-smak bäst tror jag.



Sjuk har jag blivit. Min röst var i princip helt borta när jag vaknade igår och har sån där härlig rethosta + lite feber på det. Men festade gjorde jag och det var lajbans som vanligt! Julen har varit mysig, precis som väntat, men tog som vanligt slut alldeles för fort. Känslan efteråt är den värsta jag vet, det blir så tomt alltihop. Tur att man har nyår att se fram emot nu :)



Hur har din jul varit och vad har du för planer för nyår?

2009-12-27 @ 22:48:56
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Carro

Haha, man ler alltid lika gott när man läser dina inlägg, om man ej brister ut i skratt :) Härliga du ! :)

2009-12-28 @ 19:27:24
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0