Nicke, Snicke, Tippe Och Tapp har slått in paketen i kapp.

Nu är jag redo för julen tror jag. Idag har jag varit i Leksand och köpt Gula Cube, so bring it on! Nu ska jag kanske inte ha gula cube på julafton utan på juldagen. Det var ju som jag misstänkt att de flesta skulle jobba, alternativt inte hade några planer. Det är bara några av mina kompisar som inte tycker om mig, men det får jag väl leva med. Så nu ska jag dricka gula cube för mig själv i min ensamhet.

Sen har jag varit på Lager157 och försökt köpa jeans. Det slutade helt överraskande med att jag kom hem med en glittrig randig kofta och en regnbågsrutig ûberfantastisk klänning. Ja, jag vet. Jag är i chock. Men vem fan vill ha jeans på sig? Det är ju jättetråkigt. Jag vill ha klänning varje dag och rosetter i håret. Annars får det vara. Förresten ska jag få jeansen av mamma i julklapp, hon är en sån där människa som anser att man ska ha jeans och inte kan springa runt i fina klänningar hela tiden.

   

Jag och Pippen har klätt granen idag. Jag sa åt honom att han måste gå och hugga en gran innan vi kan klä den.
- Jag måste ha en häxa med mig om jag ska hugga en gran!
- En häxa?
- Ja, jag kan inte hugga ner granen utan häxan!
- En yxa?
- ... Ja.

Man kan säkert ha hjälp av en häxa när man hugger ner granar också. Turligt nog för Pippen behövde han varken häxa eller yxa för vi har plastgran.

- Jag blir för mätt!
- Va?
- Jag blir alldeles för mätt i den här mössan!
- Varm?
- ... Ja.

Det där lilla mongiset alltså. Vad skulle man göra utan honom? Vila ut. Ta igen sig. Såna där saker ni vet. Nu gör vi inte det. Nu leker vi med Pippen. Jag gjorde misstaget att lära honom äta BabyBel. Fuck. Han tjatar om det hela tiden nu. Ska jag lura i honom att de är slut? Att man inte får några julklappar om man äter för många? Att det bor monster inne i ostarna som äter upp en inifrån? Kanske alla 3. För säkerhets skull.


Kommentarer
Postat av: Malin

Nötallergisk? Usch, hemska tanke. Vet inte om jag skulle överleva utan nötter. När jag fick allergiska reaktioner tidigare i år och folk började säga att det kanske berodde på min (över)konsumtion av nötter vägrade jag tro dem. Och ack så fel de hade. Vet iofs fortfarande inte vad nässelutslagen jag fick berodde på, men har ätit nötter för brinnande livet både före och efter och nu är jag ju helt utslagsfri. Summering: älskar nötter, är inte allergisk och tycker synd om dom som är det.



Så du kom ihåg att gå på Systemet idag. Jag har ju jobbat tidigare i veckan och inte hunnit och idag glömde jag totalt bort det. Och det är fest på juldagen! Jag som ville dricka Varm&Kall + vin i vanlig ordning. Tur att jag fick en flaska vin av några vänner igår på födelsedagen så jag åtminstone inte är helt utan ;D



Haha, de blev faktiskt lite väl söta så vi pepprade lite extra sen. Att få rätt kryddning på köttbullar är en hel vetenskap ju! Kan inte fatta att det är julafton heller. GOD JUL! Tänkte passa på att säga att de är en himla tur att bloggvärlden finns, annars hade jag ju inte lärt känna dig :)

2009-12-24 @ 00:13:18
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0