När katten är borta...


Jimmy har lämnat mig så jag är lat och äter toast till middag. Jag kanske borde passat på att äta lax, men jag var så hungrig och kom inte hem från skolan förrän vid 17 så jag orkade faktiskt inte laga någonting roligare än toast. Det känns lite som när vi bodde i Johanneberg och jag åt fiskpinnar och mos varje dag och Evelina åt linser. Sen kom vi på att jag hade ett toastjärn och sen var det toast som gällde ett tag. Det hade varit något att blogga om det. Fiskpinnar & mos-bloggen. Toastbloggen. Chips & dip-bloggen. Nej. Nu blev jag sugen på chips så nu måste jag hitta på någonting för att skingra tankarna. 5% av min vakna tid tänker jag på Håkan Hellström. De övriga 95% tänker jag på chips & dip. Jag skojar bara. Jag tänker jättemycket på chailatte också. Och mina söta vänner. De är ju för knasiga alltså. Tihi. Puss på er!

Jimi Tenor & Tony Allen - Cella's Walk

Kommentarer
Postat av: Eva-Stina

Toast är faktiskt jättegott och inte alls fy skam till middag då och då :-) Synd att jag inte har ett mackjärn bara.. tack för kommentaren på bloggen, skönt att inte vara ensam om att laga mat på känn, fler borde våga sig på det för det lönar sig onekligen ibland! din glöggryta lät väldigt spännande, råkar ha just den glöggen hemma, så vem vet? :-) Det är en väldigt fin blogg du ha, mycket inspiration!

2009-12-10 @ 21:15:53
URL: http://finnsdetmer.wordpress.com
Postat av: Helena - Bara en kaka till

Åh, jag är besatt av chips och dip! När vi äter det hemma och har gäster så måste jag ha en egen skål chips och en egen skål dip, för jag blir aggresiv av att behöva dela just chips och dip med andra, smäller dem på händerna när de försöker ta och så. Sen när jag slukat min ranson så äter jag upp allt ur den stora skålen också. Det är faktiskt sant.

2009-12-11 @ 09:25:08
URL: http://www.baraenkakatill.se
Postat av: Sandra drömkaka

Mmm toast är helt lovely, hmm vill ha nu får gå & handla :)

2009-12-14 @ 13:10:40
URL: http://dromkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0