I högsta grad levande.

Jag är i allra högsta grad levande. Men eftersom Martina har varit här och vi har varit på Kulturkalaset så har det inte blivit så mycket tid vid datorn. Vi har festat, sett Betnér och Robin Paulsson, Hello Saferide och befunnit oss på diverse utställen. Jag är nog för gammal för 3-dagars för nu är jag trött och förkyld som bara den. Nåja. Eftersom jag är för trött för att skriva och en bild säger mer än tusen ord så visar jag de senaste tre dagarna i bilder istället:



















Idag har vi lämnat av Martina vid tågstationen för hon skulle tillbaka hem till Blekinge i några dagar innan hon åker iväg till USA för att plugga på universitetet där i ett år. Hon får då aldrig nog av att flänga runt bland massa engelsktalande länder och plugga hon. Innan hon gick på tåget besökte vi en internationell marknad som de hade vid Brunnsparken med massor av saker och mat från världens alla hörn. Det här var mitt favoritstånd:



Mmm. Godis är gott. Men vi köpte ingenting. Jag tröttnar ju ändå alltid på godis efter typ 3 bitar så det var nog lika bra det. Nu ska jag fortsätta med att nysa och snyta mig. Så roligt har jag det idag. Nåja. Bättre idag än någon av de föregående tre dagarna. Jag kanske återkommer senare med ett litet pajrecept, om jag orkar hålla mig vaken.

Kommentarer
Postat av: Leila bakar...

åh underbart godis!!

2009-08-16 @ 12:51:22
URL: http://leilabakar.blogg.se/
Postat av: Katinka

Godiset ser gott ut och just nu skule jag inte ha någonting emot det alls måste jag säga. Hoppas du kryar på dig!

2009-08-16 @ 13:40:17
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0