I do, I do, I do, I do!

Nu har jag nyss kommit hem från min kusins bröllop. Bilder får ni se när jag kommit hemhem för den här ångmaskinen till dator orkar jag inte hålla på med sånt på. Men roligt har det varit. Mycket sång och skratt och dans. Till middag fick vi helstekt gris med en sjukt god potatissallad och ännu godare svampsås. Det var utomhusbröllop och för första gången på x antal veckor så regnade det inte en droppe på hela dagen, där kan man snacka om tur. Jag har druckit rabarbersnaps, och sen var jag nöjd. Och min kusins barn var ringbärare och de var så söta med sina kostymer och de där kuddarna som ringarna låg på. Men ja, bilder kommer som liksom förklarar allt bättre.

Nu vill jag också gifta mig. Jag är verkligen en sucker för bröllop. Jag har ju planerat mitt bröllop sen jag var typ 7 år. Jimmy behöver inte bekymra sig över någonting annat än att dyka upp in princip. Och att fria förstås, jag ska ha ett riktigt jävla frieri. Nu snackar jag inte 300 röda rosor och en varmluftsballong, men jag menar att jag inte vill att vi ska bestämma att vi förlovar oss och sedan gifta oss 10 år senare. Jag vill bli friad till, få en ring och sen gifta mig inom 1 (kanske möjligtvis 2) år. Ibland när jag är full får jag för mig att jag inte alls vill ha det så, då brukar jag tjata på Jimmy om att vi ska förlova oss NU NU NU. Men Jimmy säger bestämt: "Nej, för du vill inte ha det så, du vill bli friad till och gifta dig inom ett år." Och så blir jag sur på Jimmy i ungefär en kvart tills jag kommer ihåg att det ju faktiskt är jag som har sagt det till Jimmy och att han bara är jäkligt gullig som kommer ihåg det.

Ja. Sån är jag. Hopplös romantiker. Och ett vinterbröllop ska jag ha. Så det kommer ju inte att bli i Göteborg direkt eftersom det ska vara snö inblandat. Det får väl bli i Falun med efterfest på Harry's så kanske några av mina kompisar dyker upp. På efterfesten åtminstone. Under vigseln måste de väl förfesta. Höhö. Just kidding. Det kommer inte att bli i Falun. Det ska vara på något fint ställe. Med snö. Vi måste liksom gifta oss skitsnart innan växthuseffekten slår till ordentligt. Så. Hjälp mig att tjata på Jimmy nu. Han har liksom slutat lyssna på mig när jag spärrar upp ögonen och blinkar frenetiskt och säger: "Jiiiimmyyy, ska vi gifta oss snart?" Konstigt tycker jag. För jag säger det bara några gånger om dagen faktiskt. Kanske 10 ungefär. Inte alls ofta.

(Jag saknar Jimmy lite. Det märks kanske.)

Kommentarer
Postat av: Katinka

Konstig den där Jimmy! Hur kan ha tröttna på sådant förtjusande beteende? Det övergår åtminstone mitt högst förfinade förstånd. Säg det fler ggr så fungerar det nog ska du se!

2009-08-03 @ 16:51:14
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0